SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

Alguaire tindrà camp de gespa artificial

L’ajuntament invertirà 442.809 euros en la millora del camp a través d’un rènting || Les obres es faran a l’estiu i estaran a punt al setembre

Una vista general del camp de futbol d’Alguaire d’ahir a la tarda.

Una vista general del camp de futbol d’Alguaire d’ahir a la tarda.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp de l’Alguaire tindrà gespa artificial el mes de setembre vinent. L’ajuntament ha aprovat inicialment les obres de substitució de la gespa natural per artificial al camp de futbol municipal, projecte que compta amb un pressupost de 442.809,30 euros. Les obres es licitaran una vegada passi el termini de trenta dies d’anunci públic aparegut ahir al BOP i comença a comptar a partir d’avui. Les obres, que estaran finançades pel consistori de la localitat a través del sistema de rènting, està previst que es portin a terme durant l’estiu, una vegada que acabi tot el procés administratiu probablement al maig, i al setembre s’estrenarà el nou terreny de joc.

Així mateix, el projecte inclou diverses obres de condicionament del camp com canviar el sistema de reg i la il·luminació amb focus led, així com la substitució del marcador manual per un d’electrònic. També s’actuarà en una bassa de reg al costat de la instal·lació esportiva. L’alcalde d’Alguaire, Antoni Perea, va justificar aquestes reformes al camp de futbol, reclamades pel mateix club de la localitat, a causa sobretot de l’elevat cost del manteniment del terreny de joc i la presència d’una plaga de conills.

“Durant la legislatura passada vam resembrar el terreny, però hi havia problemes per mantenir-lo. D’una banda, les condicions meteorològiques, després la plaga de conills que defequen i es mengen l’herba, i finalment el funcionament del sistema de reg que fa que no es distribueixi bé l’aigua i hi apareguin fongs”, va assenyalar en aquest sentit Perea.

tracking