Benzema condueix el Madrid a les semifinals

Benzema, perseguit per Vinicius, celebra un dels dos gols que va marcar ahir a Girona.EFE

El Reial Madrid va certificar el pas a les semifinals de la Copa del Rei, després de vèncer ahir a la tornada dels quarts el Girona (1-3), liderat per un encertat Karim Benzema, autor de dos dels tres gols del conjunt blanc, que ja havia vençut a l’anada (4-2).

El davanter francès va ser el gran protagonista del partit, però abans que l’atacant de Lió comencés a sentenciar a Montilivi, els blancs van haver de patir. Al minut 2, Àlex Granell va estavellar una falta a la creueta de la porteria de Keylor Navas. Però després d’avisar Gorka Iraizoz fins en tres ocasions, Benzema va acabar marcant el 0-1 (27’).

Els deixebles d’Eusebio Sacristán, que van enllaçar l’onzè partit sense guanyar, van continuar intentant-ho, però no va ser el partit ni de Christian Stuani ni del Choco Lozano.

Benzema va fer el 0-2 abans del descans i encara que Porro va marcar l’1-2 al 71, quatre minuts més tard Marcos Llorente firmava el definitiu 1-3 que deixava el Madrid a semifinals.