SEGRE

MOTOCICLISME ACTIVITATS

Àlex Màrquez visita els joves de la Llar de Sant Josep de Lleida

El germà de Marc Màrquez visita els joves de la Llar de Sant Josep || El centre atén alumnes de fins a divuit anys amb discapacitat psíquica

Àlex Màrquez ahir amb alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep.

Àlex Màrquez ahir amb alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de Cervera Àlex Màrquez (Moto2) va mostrar ahir la seua cara més compromesa en la visita anual que va fer a les Escolars Especials Llar de Sant Josep, un centre de titularitat pública de la Diputació que atén alumnes de fins a divuit anys amb discapacitat psíquica. Es tracta de nens i adolescents que no poden seguir l’escolaritat en un centre ordinari per les seues limitacions cognitives o auditives i necessiten una atenció especial que potenciï al màxim les seues capacitats.

Àlex Màrquez va visitar aquestes Escoles Especials situades al complex de la Caparrella, acompanyat de la presidenta de la Diputació Rosa Maria Perelló, el seu mànager, Emili Alzamora, i el diputat Francesc Sabanés. Durant l’estada en aquest centre, el pilot lleidatà va compartir vivències amb els usuaris, amb qui es va fotografiar, i les responsables de les escoles el van informar sobre les diferents activitats que hi porten a terme. Àlex Màrquez es va mostrar encantat pel fet de poder veure “el somriure i la il·lusió” dels alumnes i va afegir que, com sempre que realitzen activitats en les quals hi ha visites a nens i joves, estan “encantats” i “i espero poder-hi tornar moltes vegades”.

“Estic encantat de poder veure el somriure i la il·lusió d’aquests nens i joves, i espero tornar més vegades”

D’altra banda, el jurat dels Premis Sport Cultura Barcelona 2018 va determinar que Marc Màrquez és un dels guanyadors de la XIV edició.

En un altre ordre de coses, Jorge Lorenzo, company d’equip aquest any de Marc, va tenir una enganxada amb el també pilot Aleix Espargaró que va dir que Màrquez “està a un altre nivell, molt més alt que resta. La moto l’ha fet ell, és la seua casa, amb la seua pròpia gent. Per a mi és impossible batre’l amb la seua mateixa moto”. Lorenzo no va tardar a respondre a través de les xarxes socials i va citar Muhammad Alí: “Impossible és només una paraula que utilitzen els homes dèbils per viure fàcilment en el món que se’ls va donar, sense atrevir-se a explorar el poder que tenen per canviar-lo. Impossible no és un fet, és una opinió. Impossible no és res.”

tracking