SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Dos baixes més al Lleida al tancament del mercat

Rescindeix Artiles i Peeters i va rebutjar una oferta de l’Extremadura per Mousa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va tancar ahir el mercat hivernal amb dos noves baixes i sense cap nova incorporació, per la qual cosa el balanç de moviments del mes de gener a la plantilla blava ha estat de tres incorporacions i cinc sortides. El club va rescindir ahir els contractes de José Artiles i de l’holandès Mink Peeters, que havia arribat cedit pel Reial Madrid. S’uneixen així a Leto, Almagro i Josemi, que ja havien abandonat el club anteriorment. Artiles es va incorporar al CD El Ejido, mentre que Peeters torna al filial del Madrid, encara que Las Palmas s’havia interessat per ell.

Artiles marxa havent disputat 733 minuts, repartits en disset partits de Lliga, dels quals va ser titular en set. Peeters, per la seua part, només ha jugat catorze minuts amb el Lleida a la Lliga.

La plantilla varia amb tres altes i cinc baixes i Dalmau té una advertència perquè millori el rendiment

Fins a l’últim moment el Lleida va fer gestions per incorporar un quart fitxatge. L’objectiu era el lateral Carmona, del Cadis, però finalment no hi va haver acord. El club volia cobrir amb Carmona la plaça d’Albert Dalmau, que no està tenint el rendiment que se n’esperava, i l’entitat l’ha advertit que li rescindirà el contracte si no millora. Fonts del club van explicar que, malgrat que el mercat es va tancar ahir, l’advertència es manté ferma per al jugador, ja que sempre és possible incorporar un jugador professional que estigui sense equip.

Han estat tres les incorporacions que ha fet el Lleida, amb què considera que ha millorat la plantilla. L’últim a arribar, dimecres passat, va ser el davanter camerunès Jean Marie Dongou, cedit pel Lugo, de Segona divisió A. El Lleida s’ha reservat una opció de compra en el cas que l’equip aconsegueixi l’ascens.

Prèviament s’hi havia incorporat el defensa central ucraïnès Ivan Zotko, que va debutar diumenge passat al camp de l’Ebro i que ha estat cedit per l’Elx. El Lleida també va fitxar el porter càntabre Óscar Santiago, que igualment va debutar al camp de l’Ebro.

Finalment es queden a la plantilla Tano, a qui volia el Nàstic, i Mousa, que tenia una oferta de l’Extremadura, que va fer una oferta inferior a la clàusula i el club va rebutjar.

El club col·labora amb la campanya Posa’t la Gorra

El Lleida Esportiu col·labora, una temporada més, amb la campanya Posa’t la Gorra, una iniciativa que organitza l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Des d’ahir pot adquirir-se a les oficines del club la gorra dissenyada per l’associació, que és el símbol de solidaritat amb aquests nens. El preu és de set euros i els fons recaptats es destinaran íntegrament a AFANOC. Aquesta associació celebrarà la festa el dia 17.

El davanter camerunès Dongou, durant l’entrenament d’ahir amb el Lleida.

El davanter camerunès Dongou, durant l’entrenament d’ahir amb el Lleida.LLEIDA ESPORTIU

tracking