BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça firma un convincent triomf davant l'Olympiacos

El blaugrana Pangos, en una acció del partit d’ahir.

El blaugrana Pangos, en una acció del partit d’ahir.EUROLEAGUE

El Barcelona Lassa va guanyar ahir l’Olympiacos (55-76) al Pavelló de la Pau i l’Amistat del Pireu, en un partit elèctric que va tenir uns dos primers parcials equidistants i una segona part amb els blaugranes prenent les regnes per acabar brillant, aconseguir l’average al seu favor i creure en el Top 4.

Així, el Barça va prendre la revenja de la primera volta al Palau Blaugrana (60-69), i van ser els més encertats en un encontre boig que va tenir de tot. Hi va haver un primer quart de 6-27 per al quadre barceloní; el segon, amb 22-11, per als grecs, i una segona part en la qual els blaugrana van anar a més per acabar enfonsant el seu rival. Amb aquesta nova victòria l’equip se situa a la cinquena posició.

D’altra banda, en un altre xoc que es va jugar ahir, el Baskonia es va imposar al Maccabi per 97-73.