SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Barça-Madrid, a la Copa

L’anada es jugarà al Camp Nou dimecres que ve a les 21.00 i la tornada, el 27 d’aquest mes al Bernabéu || El sorteig va aparellar a l’altra semifinal el Betis, l’amfitrió de la final, i el València

Todibo, a la presentació.

Todibo, a la presentació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi haurà clàssic a les semifinals de la Copa del Rei. Barça i Reial Madrid van quedar aparellats després del sorteig celebrat ahir a l’estadi Benito Villamarín, seu de la final del pròxim 25 de maig i llar del Betis, que a l’altre encreuament es veurà les cares amb el València. L’anada del Barça-Madrid es jugarà dimecres vinent al Camp Nou (21.00 hores) i el nom del finalista es coneixerà després del partit del 27 de febrer al Santiago Bernabéu. I això sense oblidar que tres dies després, el 3 de març, tots dos equips s’enfrontaran a la segona volta de la Lliga. Tres clàssics en menys d’un mes.

En total, Barça i Reial Madrid s’han enfrontat 33 vegades a la Copa del Rei, amb catorze victòries per al conjunt blaugrana, dotze per als blancs i set empats. Feia cinc anys que no es creuaven en el torneig del KO. L’última vegada va ser a la final de la temporada 2013/14, en què els blancs es van imposar 2-1. L’eliminatòria es presenta emocionant a causa del bon moment que passen tots dos i l’espectacle i la tensió que acostumen a generar els Clàssics.

Hi haurà tres clàssics en menys d’un mes, ja que el 3 de març s’enfrontaran a la Lliga en feu blanc

Per la seua banda, l’altra eliminatòria entre Betis i València es jugarà primer a l’estadi Benito Villamarín dijous que ve, dia 7, a les 21.00 hores, mentre que la tornada tindrà lloc a Mestalla el dia 28 d’aquest mes, també en dijous.

barcelona

L’entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, creu que el Reial Madrid arriba possiblement “en un dels millors moments de la temporada” a les semifinals de la Copa del Rei, en què s’enfrontarà al conjunt blaugrana.

Per a Valverde, el duel de dimecres vinent al Camp Nou tindrà poc a veure amb l’últim clàssic, en el qual els seus homes van golejar, sense Messi, el conjunt blanc (5-1) amb una gran exhibició. “En aquell partit de Lliga ells venien en un moment complicat des del punt de vista anímic i ara estan amb mes confiança, estan millor, traient resultats, i això hi fa molt”, va analitzar.

El preparador blaugrana preveu una eliminatòria “igualada”, però no creu que sigui molt més dura que si els hagués tocat qualsevol dels altres dos rivals que eren al bombo (València i Betis). “És veritat que aquests partits suposen una càrrega d’intensitat important i tenen un desgast especial, però no negarem que són atractius per a la gent i també per a nosaltres. Que ens toqués el Madrid era una possibilitat, una cosa que ja tenia assumit, però una eliminatòria contra el Betis o el València també hauria suposat un desgast”, va argumentar el tècnic.

Amb el Reial Madrid pel mig o no, Valverde té clar que “el calendari és fortíssim si no caus eliminat a les competicions que vas jugant” i prefereix “mirar a curt termini” i anar gestionant-ho “segons va venint”.

El tècnic del Barça va fer aquestes declaracions a la prèvia del partit de Lliga d’avui contra el València (Camp Nou, 18.30 hores, BeIN LaLiga), sobre el qual es va preguntar molt poc.

Sobre el rival d’avui, l’entrenador blaugrana va lamentar que l’equip valencià també visiti el Camp Nou “en un dels seus millors moments de la temporada”.

Todibo, a la presentació.

Todibo, a la presentació.SEGRE

Todibo, a la presentació.

Todibo, a la presentació.SEGRE

tracking