EL MILLOREL PITJOR

Cop sobre la taula

El Lleida B assalta el camp del Cambrils i venç al cap de 7 partits || Sebi inaugura el marcador aviat, i tot i que el Cambrils empata, els lleidatans sentencien

Quintillà i Angerri intenten prendre la pilota a un contrari, ahir al Municipal de Cambrils.ÁREA 11

Quarta victòria de la temporada del Lleida Esportiu B, que es va imposar amb solvència a un rival que va acabar rendit per l’eficàcia lleidatana, que va ser superior (1-3). La primera part va ser igualada tot i que van ser els visitants els que es van avançar en el marcador. Després del descans, el Cambrils va reaccionar però dos gols en tres minuts van ser una llosa que va pesar massa per als tarragonins.

Els locals van voler prendre el comandament del partit. Tanmateix, van ser els de Jordi López Mena els que van saber crear més situacions de perill davant de la porteria del Cambrils. I abans del primer quart d’hora va arribar el premi a aquest major encert. El juvenil Sebi, convocat amb el primer equip fa una setmana, aconseguia avançar el seu conjunt a l’aprofitar un rebuig després d’una rematada de Soldevila que es va estavellar al pal (0-1). Se li posava el partit de cara molt aviat als de Mena. El Cambrils no va tenir més remei que prendre riscos per intentar tornar la igualtat en el marcador. A la represa, el Cambrils es va posar la roba de treballar i es va llançar a l’atac a la recerca de l’empat. I ho va aconseguir als nou minuts de la represa gràcies a Erik González, al rematar dins de l’àrea petita una falta llançada per Nico (1-1).

Tanmateix, l’alegria a les files tarragonines va durar molt poc. Exactament cinc minuts, que van ser els que van transcórrer fins que Soldevila va tornar a posar al davant els lleidatans, al batre Sergi Fuertes amb un xut a mitjana altura després de regatejar un parell de defenses (1-2). I sense temps per reaccionar, el conjunt local va encaixar el tercer que sentenciava definitivament l’encontre. Va ser un llançament de falta de Vice que en l’intent de rebutjar en zona defensiva Jordi Estivill va introduir la pilota a la seua porteria. A partir d’aleshores, el partit es va convertir en un pur tràmit per als homes de Mena, que es van dedicar a conservar la renda davant un rival que no es va rendir mai però es va estavellar per complet davant d’un mur defensiu visitant.

D’aquesta forma, els de la Terra Ferma trenquen una mala ratxa de set jornades sense guanyar i tres derrotes consecutives. A més, dobleguen un rival directe en la lluita per la permanència a la categoria de la Primera Catalana. Content per la victòria, l’entrenador del Lleida B va destacar al finalitzar el partit que “feia dies que treballàvem molt bé. De fet, la setmana passada va ser un resultat voluminós pel que va ser el partit. Comptàvem amb una gran oportunitat davant del Cambrils per guanyar-los i aconseguir, a més, l’average, i ho hem aconseguit” i va afegir que “ha estat un gran partit del meu equip. Estic molt content perquè ha treballat molt davant d’unes condicions difícils, amb el vent en contra”. “Aquest triomf ens donarà molta tranquil·litat”, va sentenciar.