SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí repta el líder Girona

L’equip de l’Alt Urgell arriba al derbi consolidat al quart lloc després de derrotar el Gernika || És l’únic que ha aconseguit vèncer aquest rival aquesta temporada

Yurena Díaz durant l’últim partit contra el Gernika.

Yurena Díaz durant l’últim partit contra el Gernika.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí intentarà donar avui (17.15 hores, Esport3) la sorpresa al derbi contra el Girona, líder de la Lliga Femenina i clar aspirant a un títol que se li ha resistit les tres últimes temporades. El conjunt de l’Alt Urgell arriba al partit carregat de moral, després de consolidar la quarta posició la setmana pasda superant per 20 punts el Gernika, tercer a la taula (86-66). A més, les jugadores que dirigeix Bernat Canut han estat les úniques que han aconseguit guanyar el líder aquesta temporada, al partit de la primera volta disputat al Palau (86-81). En aquest sentit, les gironines estan a un pas de tancar una tornada sencera sense perdre.

Canut va manifestar ahir que “el missatge és clar, hem de ser capaços de sortir de Fontajau amb el cap ben alt. Aquests partits no són de la nostra Lliga però si els guanyes són el colofó d’una temporada. El que no vull és que tornem a repetir les sensacions que vam tenir a la pista del Perfumerías Avenida. Si sortim cohibides no tindrem cap opció, perquè el Girona pot aixafar-te”, va afegir. El tècnic va assenyalar que “tenen jugadores de molta qualitat i són capaços de detectar quina està fina i quina no. Per això no podem parlar d’una jugadora determinant, ja que en tenen un bon nombre i a més amb molta experiència”. De fet, el Girona compta amb tres de les jugadores més destacades a l’apartat estadístic, les nord-americanes Hampton i Murphy, i la brasilera Colhado; mentre que a la direcció hi ha dos referents del bàsquet català: Laia Palau i Núria Martínez. Canut podrà comptar amb totes les jugadores per al derbi d’aquesta tarda, en què el Girona defensarà un liderat a què també aspira un Perfumerías Avenida de Salamanca que rep a les 12.00 a l’Araski.

tracking