BÀSQUET LLIGA ACB

El Tenerife posa fi a la bona dinàmica del Barcelona a la Lliga ACB

Rodrigo San Miguel supera Jaka Blazics, del FC Barcelona.

Rodrigo San Miguel supera Jaka Blazics, del FC Barcelona.EFE

El líder Barça va caure ahir contra un Tenerife que va firmar un fenomenal partit, sobretot en defensa. Va ser una victòria de mèrit del conjunt de Txus Vidorreta, que va dominar el xoc des dels primers instants davant un equip blaugrana que va acusar el cansament de l’últim encontre de l’Eurolliga, així com l’absència, a última hora, de Thomas Heurtel, que no va poder jugar.

El Barça va sortir més posat al partit després del descans, al qual es va arribar amb un 37-24 favorable als locals. Es va dedicar a treballar més en defensa i això va dificultar enormement el joc ofensiu local. Molta tensió i igualtat a l’últim quart, ja que el Barça pressionava, però el Tenerife no fallava quan ho necessitava. En diverses ocasions el Barça es va posar a un punt, però Staiger i Abromaitis van acabar per decantar el duel a favor dels tinerfenys.