Gran partit, sense premi

El Vila-sana perd a la pista del Gijón per un resultat voluminós alhora que enganyós || Domina durant gran part del duel, però li falta efectivitat

Victòria Porta, autora del gol lleidatà, condueix davant d’una rival.

Victòria Porta, autora del gol lleidatà, condueix davant d’una rival.SEGRE

El Vila-sana va caure ahir a la pista del Gijón, vigent campió de Lliga i d’Europa, en un partit de resultat enganyós, ja que les lleidatanes van ser dominadores durant gran part del partit (5-1). Les de Jordi Capdevila van realitzar, sobretot, uns últims quinze minuts del primer temps i primers del segon que van ser del millor de la temporada, amb la qual cosa van arrelar un gran partit en una pista complicada i que va oferir un xoc de gran velocitat. Tanmateix, l’únic que li va faltar al Vila-sana va ser el que li va costar la derrota: no materialitzar les moltes ocasions de què va disposar, fins i tot dos penals i una falta directa.

Les asturianes es van avançar al minut 10, al qual va seguir pràcticament al cap d’un minut el 2-0. Però la reacció lleidatana va ser ràpida, i Victòria Porta va anotar el que seria l’únic gol de l’equip. Fins al 3-1 local, aconseguit al minut 11 de la segona part, el duel va ser del Vila-sana, que a partir d’aleshores va encaixar dos gols més que ja van ser definitius.

vilanova i la geltrú

El Lleida.net Alpicat va empatar a la pista del Vilanova, un rival directe a la taula, a falta de tres minuts per a la finalització del partit (4-4). Quan faltaven tot just cinc minuts per al final, els lleidatans anaven guanyant, després de la transformació d’una falta directa per part de Joan Ramon Serret, però en dos minuts els barcelonins van capgirar el marcador, i van salvar finalment l’empat Zilken de penal.