HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Nova derrota de l'Associació, que segueix ancorada a la cua

La lleidatana Anna Recasens es disposa a llançar porteria.

La lleidatana Anna Recasens es disposa a llançar porteria.AMADO FORROLLA

L’Associació Lleidatana va encaixar ahir la dissetena derrota consecutiva després de caure a l’Onze de Setembre davant el Dominicos (21-28), i l’equip que dirigeix Miroslav Vujasinovic continua ancorat a l’última posició de Divisió d’Honor Plata. La locals van poder plantar cara durant els primers compassos de l’encontre, encara que les saragossanes van donar una petita escomesa abans del descans i van arribar amb un avantatge de cinc gols (9-14). Va ser a l’inici de la segona meitat quan el Dominicos va sentenciar el partit, ja que en deu minuts va passar a manar per 12 gols (10-22), un marge gairebé impossible per a l’Associació. Tanmateix, l’equip lleidatà va seguir lluitant i va anar retallant diferències, i va arribar al final del partit amb el 21-28. L’Associació, que continua amb dos punts a la classificació, visitarà dissabte 9 (18.00) la pista del Puchi, un dels equips de la zona alta i que aspira a aconseguir l’ascens de categoria.