Derrota injusta del Tàrrega

Cau amb un gol a l’últim minut, després que a la jugada anterior no s’assenyalés un penal sobre Leo, que va acabar hospitalitzat || El barcelonista Gerard Piqué va anar a veure el ‘seu’ Andorra

Un jugador del Tàrrega lluita pel control de la pilota amb un jugador de l’Andorra durant el partit d’ahir.XAVIER SANTESMASSES

La UE Tàrrega no va poder contra l’Andorra (2-4), en un partit en el qual els blaugranes van competir a un gran nivell davant d’un bon equip com l’andorrà, que va tenir el seu màxim accionista, el barcelonista Gerard Piqué, a la grada.

El matx va començar amb un Tàrrega millor que va aconseguir posar-se al davant en el minut 15 després d’un cop de cap de Clop a la sortida d’un córner. L’empat va arribar al 29’ com a conseqüència d’un llançament de falta que el porter local no va poder aturar. Però el Tàrrega tornaria a posar-se al davant abans del descans, aquesta vegada després d’un llançament magistral de falta de Maikel.

A la represa, el visitant Betriu, en el minut 57, va tornar a empatar. A partir d’aquest moment el partit va passar a ser de l’Andorra, encara que el Tàrrega continuava creant perill a la contra. Les decisions arbitrals van començar a condicionar el duel i arran d’una falta no assenyalada sobre Jofre, l’Andorra va capgirar el marcador (2-3). Amb el Tàrrega completament bolcat va arribar la contra de l’Andorra amb què posaria el 2-4 en una altra jugada polèmica. L’àrbitre no va assenyalar un penal del porter visitant sobre el blaugrana Leo, que va ser traslladat a l’hospital, on va ingressar en observació a conseqüència del cop. La diana visitant va pujar al marcador i va tancar el partit.

“El quart gol ha estat un càstig excessiu”

Després de la derrota, el tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, va mostrar el seu disgust pel marcador. “Hem donat la cara en diverses fases del partit i el resultat ens ha deixat tocats”, va dir. “El gol a última hora deixa un gust amarg”, va afegir. Malgrat el resultat, Berrocal va valorar l’esforç del seu equip, que va definir com a “inegable”, encara que “en algun moment ens ha faltat contundència”.