PRIMERA CATALANA GRUP II

El Borges va merèixer més

Un jugador del Borges intenta superar dos rivals en un moment del duel.

Un jugador del Borges intenta superar dos rivals en un moment del duel.ÁREA 11

El Borges va merèixer més en el xoc contra el líder, el Manresa, que va acabar sense gols per a cap dels dos equips. Els de les Garrigues van saltar al terreny de joc sense complexos, malgrat la diferència de posicions dels dos conjunts a la taula. Amb un bon plantejament defensiu del Borges, el Manresa no va ser capaç de maniobrar en els primers minuts, en què els centrals blancs van ser protagonistes a l’anul·lar per complet el golejador local, Noah, que no va poder jugar cap pilota amb opcions de crear perill. El Borges, centrat a la defensa, va oblidar el joc en atac durant els primers 45 minuts i va arribar al final de la primera meitat amb el 0-0 inicial, després d’un primer temps en què cap dels dos equips no va gaudir d’ocasions i on tan sols es pot destacar un tret des de la frontal de l’àrea del lleidatà Torné, que va sortir fregant el travesser.

A la represa, el Borges va canviar el plantejament i va sortir molt més incisiu. Al minut 47, va tornar a tenir opcions de marcar a través de Torné, de nou, que va tornar a enviar la pilota al travesser dels locals. Després de l’ocasió lleidatana, el partit es va convertir en un monòleg ofensiu del Borges, que a través de Torné, Dani Pujol i Nasser va gaudir de diverses ocasions que va evitar el porter local, Pol Busquets, que va ser el millor jugador del Manresa. El conjunt local, per la seua part, tan sols va aconseguir crear perill mitjançant la bola aturada amb dos faltes executades per Manel Sala, que no van aconseguir superar Xammar. Amb el pas dels minuts, el Borges anava mereixent emportar-se els tres punts davant d’un líder apàtic que semblava conformar-se amb el repartiment de punts. L’encontre va arribar al final amb el mateix marcador amb què es va començar el partit, 0-0, cosa que permetia al Borges sumar un punt agredolç al camp del líder.

Malgrat el bon joc deplegat, després d’aquest resultat el Borges encadena deu jornades consecutives sense conèixer la victòria. La pròxima, els de les Garrigues reben el Júpiter, equip que ocupa la desena posició amb només tres punts més que el Borges.

“El més just hauria estat la victòria”

Després d’empatar amb el Manresa, el tècnic del Borges, Manel Cazorla, es va mostrar content amb la imatge de l’equip durant l’encontre. “Hem estat molt segurs al darrere i no hem patit”, va comentar Cazorla, que va afegir: “Hem estat superiors al líder, el més just hauria estat la victòria.” Malgrat el resultat, 0-0, i la mala ratxa de resultats del seu equip, Cazorla es va mostrar confiat i va assegurar que “la victòria és cada vegada més a prop”.