EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer i el Mollerussa es reparteixen els punts en un partit amb molt ritme, alternatives al marcador i bon joc

El Balaguer i el Mollerussa es reparteixen els punts en un partit amb molt ritme, alternatives al marcador i bon joc || Dos errors defensius a l’inici del duel i després del descans condicionen els de la Noguera, que necessitaven guanyar

Egea, del Balaguer, prova d’evitar l’avanç d’un jugador del Mollerussa.

Egea, del Balaguer, prova d’evitar l’avanç d’un jugador del Mollerussa.JOAN BOVÉ

Virgilio Hernández, entrenador del Balaguer, es va lamentar, una vegada acabat el partit, de les ocasions perdudes pels jugadors: “Hem merescut emportar-nos els tres punts. Hem fet un bon partit i hem creat ocasions com per guanyar el duel”, va afirmar.

Pel que fa al desenvolupament del partit va comentar: “Hem hagut d’anar a remolc en les dos parts. Ells ens han marcat d’inici en el minut 3 i amb el nostre joc hem recuperat el resultat, però de nou, i just sortir al camp en el segon temps, un error defensiu ens ha costat encaixar el segon gol i haver de treballar una altra vegada per remuntar un resultat en contra”, va comentar l’exjugador del Lleida.

Preguntat sobre els últims resultats del conjunt i de la situació del seu equip a la classificació va afirmar: “Cal continuar treballant i ara cal pensar en el partit de la pròxima jornada davant del Lleida.” Per finalitzar, l’entrenador balaguerí va afegir: “Si continuem jugant d’aquesta manera i amb aquesta actitud estic convençut que aconseguirem salvar-nos.”

El Balaguer i el Mollerussa van oferir un entretingut partit amb alternatives al marcador, ocasions i fases de bon joc que es va resoldre amb repartiment de punts. El Mollerussa va obrir el marcador molt aviat. Al minut 3, Puchi va treure una falta directa, la pilota va picar a l’esquena d’un defensor, cosa que va desviar-ne la trajectòria, i va descol·locar el porter Alfred, que no va poder evitar el gol tot i tocar la pilota a l’estirar-se. Però poc va durar l’alegria als del Pla, ja que tres minuts més tard, la reacció local va desembocar en una jugada d’atac que va acabar Vendrell, rematant amb encert una passada de Gabernet per restablir l’empat (1-1).

Dos minuts més tard, una jugada personal de Marc Sánchez, sens dubte un dels millors de l’encontre, va acabar amb un defensor rebutjant la pilota a córner. Després d’uns minuts de tranquil·litat, Abou, que debutava ahir amb el Balaguer, va provar el potent xut enviant la pilota per sobre del travesser en el minut 28. La resposta del Mollerussa no es va fer esperar i Baró, a passada d’Edu Raya, va rematar desviat. Quan ja s’esperava que el col·legiat assenyalés el final de la primera meitat, Pedrós va fer que Alfred es lluís amb un cop de cap que el porter local va aconseguir desviar a l’estirar-se.

Després del descans, el Mollerussa va buscar sorprendre el rival i en el primer minut va marcar, en el servei d’un córner que Edu Raya, atent al segon pal, no va perdonar i va tornar a avançar el seu equip (1-2). El Balaguer no es va ensorrar i va buscar l’empat. Al 55, gran oportunitat per als locals amb tret de Trota que Joan Marc va poder rebutjar.

Marc Sánchez va recollir el rebuig i va enviar la pilota al pal. Tres minuts més tard, en un altre córner servit pel Balaguer, Galceran va pentinar la pilota al primer pal i Hichem, entrant a l’àrea petita, va rematar de cap per establir el que seria el definitiu 2-2.

Dos minuts més tard, i amb el Balaguer bolcat sobre l’àrea visitant, Marc Sánchez va fer que Joan Marc es lluís, que amb la punta dels dits va desviar la pilota. Nii va sortir en el segon temps i va tenir la seua oportunitat amb una rematada de cap en el 78 que va sortir alt per poc. Ja al tram final del duel, els visitants van poder emportar-se els tres punts amb una rematada a boca de canó de Riky que el porter Alfred, protagonista amb parades de molt mèrit, va aconseguir atallar.

El tècnic visitant, Josep Maria Turull, en declaracions després del matx, donava per bo el punt que havien aconseguit davant del Balaguer: “Sempre he dit que sumar un punt fora de casa, i a la segona volta del campionat, és important. Ha estat un punt treballat, valuós per a nosaltres però més per al Balaguer, que es troba en una zona perillosa.”

Pel que fa al joc del seu equip en els primers 45 minuts va declarar: “El partit se’ns ha posat de cara molt aviat en el primer temps al marcar a jugada aturada. Tanmateix, ells han reaccionat bé i ens han empatat ràpid, encara que poca cosa més s’ha pogut veure durant el primer temps.”

Respecte a la segona part del xoc, l’entrenador del Mollerussa va afegir que “durant el segon temps hem sortit per intentar aconseguir els tres punts, i ens hem tornat a avançar en els primers minuts d’aquesta segona part, però després d’un nou empat del Balaguer, el joc s’ha igualat i ja no hi ha hagut més ocasions ressenyables ni més variacions fins al final del partit”, va apuntar.