SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo, quan encara no coneixia la seva destitució: "Entenc l'enuig del públic"

A la que seria l’última roda de premsa com a entrenador del Lleida, Albadalejo no pensava a llançar la tovallola || El tècnic no coneixia encara la decisió del club de prescindir dels seus serveis

Gerard Albadalejo ahir durant la compareixença davant els mitjans.

Gerard Albadalejo ahir durant la compareixença davant els mitjans.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Si la situació és preocupant no ho sé. Que és molt dura, sens dubte, i si és irreversible, sens dubte que no.” Així es manifestava Gerard Albadalejo en la que seria la seua última roda de premsa com a entrenador del Lleida Esportiu perquè, quan es va asseure a respondre les preguntes dels mitjans, encara no coneixia la decisió del club de prescindir dels seus serveis. Albadalejo es va mostrar dolgut per la derrota contra el Terol però no transmetia aquesta sensació almenys per les respostes de llançar la tovallola i parlava de recuperar sensacions diumenge que ve amb el Cornellà en un partit en què ja no estarà a la banqueta. “Contra el Terol hem jugat malament. Potser el pitjor partit de la temporada, només comparable potser amb el que vam jugar la temporada passada contra el Formentera. El Terol ha estat molt millor que nosaltres i no cal donar-hi gaires més voltes. Nosaltres mai hem donat la sensació de poder guanyar i això que havíem treballat dur durant la setmana perquè sabíem que els aragonesos eren els cuers, però que era una posició enganyosa ja que es tracta d’un molt bon equip que només per circumstàncies va en últim lloc.”

Albadalejo va assegurar que no es penedia de l’onze que havia posat de sortida perquè estava convençut que “funcionaria. Després, al veure que no sortien les coses com havíem planejat, hem intentat amb els canvis trencar el partit per veure si passava alguna cosa que ens permetés revertir la situació, però no ha estat així”.

Sobre els crits, va assegurar que “els entenc. Segurament com a aficionat hauria fet el mateix”, va concloure.

“Érem els cuers només numèricament”

Daniel Aso, el tècnic del Terol, va destacar a la sala de premsa que “aquesta victòria significa molt per a nosaltres, sobretot anímicament. La Lliga està molt igualada i nosaltres érem els cuers, però només numèricament perquè les nostres sensacions aquest 2019 eren bones. Ara encara ho són mes després d’aquest triomf excepcional a Lleida”.

tracking