SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Dembélé ja s'entrena i Messi, dubte a la Copa

L’argentí encara té molèsties i avui se sotmetrà a noves proves

Ousmane Dembélé es va exercitar ahir en solitari al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva.

Ousmane Dembélé es va exercitar ahir en solitari al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A dos dies per al primer assalt del clàssic coper al Camp Nou, Ernesto Valverde té dos de les seues estrelles amb cotó fluix. Leo Messi, que pateix una contractura a la cuixa dreta producte d’un cop rebut dissabte davant del València, es va exercitar ahir al gimnàs, mentre que Ousmane Dembélé, que es va lesionar fa un parell de setmanes davant del Leganés, va trepitjar ahir el camp d’entrenament, però ho va fer en solitari, per la qual cosa la participació de tots dos en el partit de demà davant del Reial Madrid al Camp Nou és tota una incògnita.

Després d’un dia de descans i de la visita mèdica que diumenge li van fer els metges del club a casa seua, l’argentí continua amb molèsties a la cuixa. Messi va arribar ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i no es va poder entrenar, només va fer treball de recuperació al gimnàs. Estava previst que ahir passés unes proves, però al final es van ajornar a avui, a l’espera que remeti la contusió.

“Xiulada contra el Reial Madrid. Reivindica la independència portant l’estelada”, demana el CDR

Ernesto Valverde ha de parlar amb el futbolista i decidir què fer. El calendari és molt exigent ara i no es volen arriscar amb l’argentí.

En l’entrenament d’ahir van participar el porter del filial Iñaki Peña, que supleix el lesionat Jasper Cillessen, així com els futbolistes del Barça B Wagué, Morer i Miranda. L’equip s’exercitarà aquesta tarda (18.00 hores), després que Ernesto Valverde ofereixi una roda de premsa en la qual podria aclarir l’estat físic de Messi i Dembélé.

tracking