SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Insults sexistes obliguen a suspendre un partit

De veterans del Terrassa a les juvenils del club i del Viladecavalls ||

Terrassa i Viladecavalls es van asseure al camp com a protesta.

Terrassa i Viladecavalls es van asseure al camp com a protesta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un partit de Segona juvenil femenina entre el Terrassa i el Viladecavalls de dissabte passat va ser suspès al minut 72 a causa dels insults dels jugadors de l’equip local de veterans a les futbolistes amb comentaris com “aneu-vos-en a la cuina”, “aneu-vos-en a fregar”, “sou unes merdes”, “sou unes brutes”, segons l’acta arbitral. Alèxia Mayer, àrbitre del partit, va detallar que va haver de suspendre el partit quan les jugadores es van sentir ofeses pels comentaris de l’equip que havia de jugar a continuació.

“Sortiu ja del camp, que hem de jugar nosaltres. Aquest partit hauria de suspendre’s. No hauria d’estar jugant-se”, detalla l’acta arbitral que va manifestar algun dels jugadors dels veterans del Terrassa i que posteriorment l’escalada d’insults va anar en augment, la qual cosa va obligar l’àrbitra a sol·licitar la intervenció del delegat de camp. El conflicte va derivar en una baralla entre jugadors dels veterans i diverses jugadores i tècnics d’aquestes, la qual cosa va motivar la suspensió.

Posteriorment, les futbolistes dels dos equips es van asseure al cercle central en senyal de protesta per l’ocorregut. El Terrassa FC va condemnar ahir “qualsevol acte de violència verbal i física” i va confirmar que retira de la competició el seu equip de Veterans al considerar “falta greu” els insults de part dels seus jugadors a les futbolistes

.

tracking