SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Terna de candidats per a la banqueta del Lleida

Ángel Viadero, Juan Carlos Oliva i Pablo Alfaro, els més ben col·locats per substituir Albadalejo, que no seguirà al club || Descartat Xavier Bartolo, al qual la Federació no deixa entrenar

Juan Carlos Oliva, Ángel Viadero i Pablo Alfaro

Juan Carlos Oliva, Ángel Viadero i Pablo AlfaroSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu donarà a conèixer avui entre una terna de candidats formada per Ángel Viadero, Juan Carlos Oliva i Pablo Alfaro –que són els preferits encara que el club ha rebut uns quants oferiments– qui serà el substitut de Gerard Albadalejo. Se li encomanarà la missió de redreçar el rumb i acabar com a primer de grup o, en el seu defecte, classificar-se per al play-off d’ascens.

la terna de candidats

Juan Carlos Oliva. Lleidatà, encara que nascut a Mequinensa. Va ser l’elegit l’any passat però una oferta de Xipre a l’últim moment va desfer l’operació.

Ángel Viadero. Càntabre. Abans de sorgir l’opció d’Oliva l’any passat i després de descartar-se l’opció del lleidatà, va estar molt a prop d’arribar a un acord.

Pablo Alfaro. Saragossà. És un candidat que agrada, sobretot, a Albert Esteve, al qual va causar una gran impressió en l’eliminatòria del playoff davant del Leganés. 

El nou entrenador ja començarà a treballar amb l’equip demà, en la tornada als entrenaments, per preparar el partit a Cornellà.

El club anunciarà avui l’elegit i demà ja entrenarà la plantilla pensant en Cornellà

El candidat número u del club era el lleidatà Xavier Bartolo, a qui es valora la gestió al Reus en un moment molt complicat, però la Federació Espanyola de Futbol no l’autoritza de moment a fitxar per un altre equip en el que queda de temporada, malgrat que el conjunt tarragoní ha estat apartat de la competició i viu un moment excepcional. Només podria fitxar en el cas que desaparegués el club reusenc. El descart de l’exfutbolista de la UE Lleida de 50 anys que ha debutat aquest any com a primer entrenador, ha obert un altre ventall de candidats amb Viadero, Oliva i Alfaro, com a principals opcions com si fos un déjà vu de l’estiu passat, quan el club va buscar un recanvi per a Albadalejo.

Així les coses, el club ja ha contactat amb el lleidatà Juan Carlos Oliva, que el juny passat va estar a punt de fitxar pel Lleida fins que li va sorgir una oferta de l’Omonia Nicòsia de Xipre, club del qual va ser cessat a començaments d’aquesta temporada.

Cobra força l’opció del càntabre Ángel Viadero, amb qui el president Albert Esteve va arribar a reunir-se personalment al final de la passada campanya. Amb Viadero, l’acord era total en els punts bàsics, però un dels principals esculls va ser que volia venir acompanyat del seu ajudant José María Lana i el Lleida volia que s’acoblés a l’staff tècnic amb Albadalejo com a ajudant. Però aquesta vegada no hi haurà aquest obstacle perquè el tècnic destituït, que finalitzava contracte el 30 de juny, vol desvincular-se del club i volar sol, rescissió que podria produir-se avui mateix. Una altra cosa és que la resta de l’staff amb Jordi Cortés, Pablo Petreñas, Jordi Gómez i Xavi Francisco sí que podria acompanyar, almenys algun d’ells, Viadero.

Per la seua part, l’aragonès Pablo Alfaro també és molt del grat del president Albert Esteve. Juntament amb el director esportiu Jordi Esteve, el perfil que busquen és un entrenador amb experiència i caràcter que s’adapti de seguida a l’equip.

L’afició recolza la decisió del club i els preferits són Oliva i Bartolo Socis i aficionats del Lleida Esportiu recolzen de forma majoritària la decisió del club de destituir Gerard Albadalejo en un sondeig d’opinió fet ahir per SEGRE amb mig centenar d’enquestats. Dels candidats a substituir-lo es decanten preferiblement pels lleidatans Juan Carlos Oliva i Xavier Bartolo, encara que molts, al saber que aquest està descartat (així ho va confirmar el mateix Bartolo al Tot Costa de Catalunya Ràdio queixant-se de la indefensió dels entrenadors davant de la negativa de la Federació), van optar per Pablo Alfaro i Ángel Viadero, per aquest ordre.Ela llista també van aparèixer noms com els de Toni Seligrat, Gerard López, Lluís Elcacho i Joan Capdevila, l’exinternacional de Tàrrega.

tracking