SEGRE

BÀSQUET COPA DE LA REINA

El Cadí ven cent abonaments i contractarà un autocar

Organitzarà el viatge si l’equip es classifica per disputar la semifinal de dissabte

Les urgellenques debutaran davant de l’amfitrió, l’Araski.

Les urgellenques debutaran davant de l’amfitrió, l’Araski.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ja ha venut prop d’un centenar d’abonaments per a la Copa de la Reina de bàsquet, que es disputarà a Vitòria del 28 de febrer al 3 de març, quan només fa una setmana que va obrir el període de venda. A més, té constància que una quarantena més d’aficionats, majoritàriament afins a la jugadora navarresa Irati Etxarri, exjugadora de l’Araski i ara al Cadí, adquiriran el seu abonament o entrada pel seu compte, de forma que s’espera que, com a mínim, l’equip de Bernat Canut estarà acompanyat per uns 150 seguidors en el seu històric debut davant l’equip amfitrió.

El club va posar a la venda el pack de localitats el 29 de gener passat en dos modalitats. Una primera al preu de 50 euros, que inclou tota la Copa de la Reina i el preu de la qual a taquilla és de 85 euros, i una altra de 45 euros, que inclou la jornada de dijous, en la qual juga el Cadí, dissabte (semifinals) i diumenge (final).

L’equip, que mai no ha participat en el torneig del KO, estarà acompanyat per uns 150 seguidors

Per als que no viatgin a Vitòria i vulguin seguir el debut coper de les urgellenques, el Sedis Bàsquet instal·larà una pantalla gegant al Palau d’Esports. En el cas que es classifiqui per disputar una de les semifinals de dissabte, en què s’enfrontaria al guanyador del duel entre el Girona i el València, el club contractaria un autocar per viatjar el mateix dia del partit. El període s’obriria tot just acabar el duel de quarts.

tracking