SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Messi estarà avui en el clàssic

L’argentí es va reincorporar ahir a l’entrenament del grup, després de fer dilluns treball en solitari, i figura en una llista de 19 jugadors || El que queda fora és Dembélé, encara mancat de ritme

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi ha entrat a la convocatòria que l’entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, va donar ahir després de l’entrenament per enfrontar-se aquesta nit al Reial Madrid (Camp Nou, 21.00 TV3 /La 1/Gol TV) a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei. Una llista en què no hi ha el francès Ousmane Dembélé, que dilluns va fer treball en solitari després de patir un esquinç al turmell esquerre, fa quinze dies davant del Leganés, però que ahir va començar a exercitar-se al costat dels seus companys. L’extrem està mancat de ritme de competició.

Messi també es va reincorporar ahir a la tarda als entrenaments, després de perdre’s la sessió de dilluns per una contractura a l’adductor que es va produir durant l’últim partit de Lliga davant del València, i estarà disponible per jugar avui contra el conjunt blanc. Aparentment, al crac argentí del Barça no se’l va veure adolorit durant els primers compassos de la sessió preparatòria.

“Ara estan millor que quan els vam guanyar 5-1 a la Lliga. Esperem la millor versió del Madrid”

Qui cau de la convocatòria, per lesió, és Jasper Cillessen, el porter de la Copa que a l’entrenament de divendres passat es va lesionar el soli i que estarà sis setmanes de baixa. El seu lloc a la llista l’ocupa el porter del Barça B, Iñaki Peña.

A la baixa de Cillessen s’uneixen les ja conegudes de dos de lesionats de llarga durada: el defensa Samuel Umtiti i el centrecampista Rafinha Alcántara. En total, Valverde ha convocat 19 jugadors per a la Copa: Ter Stegen, Iñaki Peña, Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Vermaelen, Murillo, Jordi Alba, Sergio Busquets, Rakitic, Arthur, Arturo Vidal, Aleñà, Coutinho, Messi, Luis Suárez, Boateng i Malcom.

Independentment de la presència o no de Leo Messi a l’equip, Valverde entén que el partit està al 50 per cent. “No crec que canviï, no crec que en una semifinal entre Barcelona i Reial Madrid hi hagi un favorit. És una eliminatòria oberta, tots disposem de molt bons jugadors. Nosaltres tenim el millor del món i ells també compten amb molt bons jugadors.”

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.EFE

tracking