SEGRE

Márquez acaba "satisfet i amb sensacions positives" el test

El de Cervera encara es recupera de la intervenció en l’espatlla esquerra

Marc Márquez, durant la tercera i última jornada de test a Sepang.

Márquez acaba "satisfet i amb sensacions positives" el test de SepangRepsol Media

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez, quíntuple campió del món de MotoGP i vigent posseïdor del títol, va concloure aquest divendres "satisfet" i amb "sensacions positives" els entrenaments al circuit malaisi de Sepang. Márquez, que encara es recupera de la intervenció a l’espatlla esquerra a què es va sotmetre el desembre passat, ha sumat un total de 105 voltes i encara que ha limitat la seua activitat en pista "ha registrat uns temps competitius i ha completat el programa de proves previst".

El pilot ha rebaixat el seu millor registre en mig segon i ha finalitzat els entrenaments amb un crono d’1 minut, 59 segons i 170 mil·lèsimes per acabar en onzena posició, malgrat la qual cosa tant Márquez com l’equip Repsol Honda han acabat "satisfets amb els progressos realitzats durant els tres dies", va informar aquest.

La pròxima cita del set vegades campió del món serà del 23 al 25 de febrer al test de Qatar, on tornarà el seu nou company d’equip Jorge Lorenzo després de l’operació d’escafoide que se li va realitzar a la seua mà esquerra.

tracking