BÀSQUET EUROLLIGA

Un Barça liderat per Hanga i Oriola pateix per guanyar el Zalgiris

Chris Singleton captura un rebot davant d’Aaron White.

Chris Singleton captura un rebot davant d’Aaron White.EUROLEAGUE

El Barça Lassa es va posar l’uniforme de treballar per doblegar un rocós Zalgiris Kaunas (78-72), en un partit igualat que no es va decidir fins a l’últim quart, quan els blaugranes van serrar les dents en defensa per tancar una victòria vital en la seua pugna per la quarta plaça de l’Eurolliga. Liderats per l’orgull d’Adam Hanga (14 punts) i Pierre Oriola en defensa, l’equip va passar el forrellat al tram final (18-10) per sumar un triomf clau en les seues ambicioses aspiracions.

La derrota de l’Olympiacos davant del Maccabi Fox Tel-Aviv (65-64) a Israel donava al Barça l’oportunitat doble de, d’una banda, seguir una victòria d’un Anadolu Efes Istanbul que va apallissar l’Herbalife Gran Canària (93-74), i d’una altra, posar-se a un triomf de marge sobre els del Pireu.

I els blaugranes no van fallar, encara que no ho van tenir fàcil, ja que no van sentenciar el duel fins als darrers dos minuts del matx.