SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Arthur, un mes de baixa

A causa d’una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, i pot perdre’s fins a sis partits || Si escurça els terminis podria reaparèixer en el clàssic de Lliga

Samuel Umtiti, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Samuel Umtiti, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El blaugrana Arthur Melo estarà entre tres i quatre setmanes de baixa a causa d’una lesió muscular a la cama esquerra, de forma que es perdrà el partit de tornada de les semifinals de Copa del Rei davant del Madrid i l’anada dels vuitens de la Lliga de Campions davant del Lió. “Les proves realitzades han confirmat que el jugador del primer equip Arthur té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra. El temps aproximat de baixa és d’entre 3 i 4 setmanes”, va assenyalar ahir el Barcelona. Arthur, clau en el joc associatiu de l’equip blaugrana, va ser titular i va completar el partit davant del Madrid en l’anada de les semifinals (1-1). Aquesta temporada, el brasiler ha jugat 27 partits i ha fet dos assistències. En cas de complir-se els pronòstics més optimistes, el blaugrana podria estar disponible per al clàssic de la Lliga, també al Bernabéu, del dissabte 2 de març, ja que les tres setmanes es complirien el divendres 1 de març. No obstant, si el centrecampista necessita més temps de recuperació i treball físic previ a rebre l’alta, no jugaria cap dels dos pròxims clàssics, encara que sí que podria jugar la tornada dels vuitens de final de la Champions davant el Lió al Camp Nou.

La primera plantilla es va exercitar ahir per preparar el partit de demà (20.45, Movistar Partidazo) davant l’Athletic a San Mamés, amb la presència parcial de Samuel Umtiti, que podria encarar la recta final de la seua recuperació, i amb Leo Messi fent recuperació. De fet, els jugadors que van disputar el partit d’anada de les semifinals de la Copa van fer treball de recuperació. La novetat va ser, no obstant, veure Umtiti fent part de l’entrenament al costat dels seus companys, a la gespa, seguint la recuperació de la lesió al genoll esquerre. Una lesió, amb molèsties recurrents, que li impedeixen jugar des del 24 de novembre. Malgrat seguir un tractament conservador, i no passar pel quiròfan, la seua tornada a l’equip encara és una incògnita.

tracking