El Borges venç el San Sebastián de los Reyes i se situa líder provisional

Victòria còmoda per 4-0 davant els madrilenys

Oriol Monzó, ahir davant de Takumi Ichinose.

Oriol Monzó, ahir davant de Takumi Ichinose.CTT BORGES

El Borges Grup Vall va aconseguir ahir una gran victòria sobre el San Sebastián de los Reyes (4-0), la novena de la temporada, i es col·loca líder provisional de la Superdivisió masculina, encara que amb més partits jugats que els seus rivals. L’equip lleidatà queda ara amb 23 punts, un més que l’Arteal Santiago i el Cajasur Priego. L’equip gallec avançarà el Borges si venç avui l’Hispalis, mentre que l’equip cordovès té encara tres partits pendents de jugar.

L’equip de les Garrigues va jugar un bon encontre, que va resultar més disputat del que podria indicar el 4-0 final. El primer punt per a l’equip el va sumar la seua primera pala, Marc Duran, que es va imposar per 3-1 a Carlos Franco. Els parcials van ser 11-3, 11-8, 9-11 i 11-6.

Els de les Garrigues han jugat més partits que Cajasur i Arteal, que el superarà si guanya avui

Molt més disputat va resultar encara el segon duel, en el qual Oriol Monzó va superar per 3-2 Takumi Ichinose, per col·locar el 2-0 al marcador. Els parcials indiquen com de disputat va resultar el partit: 11-7, 1-11, 9-11, 11-6 i 11-7. Joan Masip va encarrilar la victòria al derrotar per 3-0 Nelson José Villanueva, en un duel en el qual els dos primers sets van ser molt ajustats: 12-10 i 13-11. En el tercer, Masip es va mostrar més fort i se’l va anotar per 11-5.

El matx el va tancar Marc Duran que, en un altre duel que es va resoldre en cinc sets, va derrotar per 3-2 Takumi Ichinose. Duran va guanyar el primer set per 11-7, el jugador de l’equip madrileny es va endur el segon per 7-11 i encara que Duran va tornar a prendre avantatge (11-7) Ichinose va forçar el cinquè set al guanyar el quart per 9-11. Duran es va mostrar intractable en el set definitiu, que va caure del seu costat per 11-4 per firmar el definitiu 4-0.