El Vila-sana encaixa a la pista del líder un sever correctiu

Derrota contundent davant del Palau de Plegamans, el seu rival a la Copa

El Vila-sana, en imatge d’arxiu, va encadenar la tercera derrota.

El Vila-sana, en imatge d’arxiu, va encadenar la tercera derrota.SEGRE

El Vila-sana va encaixar ahir una severa golejada (8-1), en la visita al líder de l’OK Lliga Femenina, el Palau de Plegamans. Molt haurà de millorar l’equip del Pla d’Urgell si vol repetir l’actuació de l’any passat a la Copa de la Reina, quan va arribar a semifinals, ja que l’equip barceloní que ahir les va escombrar de la pista serà, d’aquí a dos setmanes, el seu rival en els quarts de final d’aquesta competició, que es disputarà del 21 al 24 a Reus.

L’equip de Jordi Capdevila va encadenar la tercera derrota davant d’un rival de la part alta de la classificació. Ha perdut de forma consecutiva davant dels tres primers, demostrant que encara està lluny del nivell que requereix estar en aquestes posicions. El Vila-sana només va estar a la pista tot just deu minuts. En aquell temps Cata Flores va fallar un llançament directe amb 0-0 i Maria Porta va marcar el 0-1 en el minut 2. Encara que el Palau va empatar gairebé immediatament, les lleidatanes van tenir diverses arribades en aquells bons minuts inicials. Però després del 2-1, encaixat en el minut 15, l’equip se’n va anar del partit. En el descans el resultat era de 3-1 a favor de l’equip local. Les coses no van millorar a la segona part, en la qual l’equip va seguir molt lluny del nivell que ha mostrat en altres ocasions i va encaixar uns altres cinc gols, fins al 8-1 definitiu. Les del Pla d’Urgell van tenir la baixa de Victòria Porta, per lesió. El tècnic, Jordi Capdevila, no ocultava el seu enuig. “Si volem ser a dalt no ens podem permetre tenir aquestes davallades”, explicava. “Hem començat molt bé, amb el gol i sis o set arribades clares, però no sé per què l’equip ha abaixat el nivell i això davant d’un rival així et castiga.”