VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

Derrota ajustada del Balàfia amb un rival directe

Una jugada del partit d’ahir entre el Rodi Balàfia i el Sabadell.

Una jugada del partit d’ahir entre el Rodi Balàfia i el Sabadell.CARLES MIRANDA

El Rodi Balàfia va encadenar ahir la tercera derrota consecutiva al caure amb el CN Sabadell per 2-3. Els visitants arribaven al partit un punt per sota dels lleidatans i després d’aquest partit empaten a la setena posició de la taula.

El Balàfia va sortir a la pista molt intens i fruit d’això va aconseguir un parcial inicial de 14-7 que va sentenciar el primer set per als lleidatans (25-22).

En el segon i tercer sets, la situació es va invertir, amb un Balàfia que va començar a tenir dificultats, especialment a la defensa de la segona línia. Així doncs, el Sabadell va capgirar l’electrònic i es va col·locar 1-2 (19-25 i 14-25).

El quart set va tornar a caure del costat lleidatà gràcies a l’agressivitat a la xarxa del Balàfia (26-24), tot i que en el tie-break els problemes en defensa van tornar a aparèixer i ho va aprofitar el Sabadell per sentenciar el triomf (10-15).