SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Madrid venç amb polèmica

El Reial Madrid guanya el derbi a l’Atlètic al Wanda i s’enfila a la segona posició || El lleidatà Estrada Fernández va xiular un penal al Madrid fora de l’àrea i va anul·lar un gol a Morata

Jugadors del Reial Madrid i de l’Atlètic conversen amb el lleidatà Estrada Fernández, ahir.

Jugadors del Reial Madrid i de l’Atlètic conversen amb el lleidatà Estrada Fernández, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid es va emportar el derbi contra l’Atlètic al Wanda per 1-3, amb gols de Casemiro, Ramos de penal i Bale, que li permet avançar el rival de la ciutat i assolir el segon lloc. Va ser un duel marcat pel VAR i l’arbitratge del lleidatà Estrada Fernández, que va anul·lar un gol blanc-i-vermell i va assenyalar un dubtós penal a favor dels de Solari.

Tot just arribar a la seua porteria, una pluja de rates de peluix es va abalançar sobre Courtois, exporter blanc-i-vermell. Els blancs se’n van anar amb avantatge al descans gràcies al primer gol de Casemiro de tisora després d’un córner i al gol de penal de Ramos, provocat per Vinícius, que va fer inútil l’empat de Griezmann. Giménez va travar el brasiler al caire de l’àrea i Estrada va assenyalar penal. A l’inici de la falta, estaven clarament fora de l’àrea, però el jugador blanc va seguir la carrera i va caure dins. Després de consultar el VAR, Estrada es va ratificar a assenyalar la pena màxima.

A la segona meitat, l’Atlètic va veure com va ser anul·lat un gol de Morata per fora de joc –davant l’estupor de la grada– en una controvertida acció, i va acabar amb la persecució blanc-i-vermella de l’empat gràcies a un gol de Bale, que havia entrat al camp 15 minuts abans i va marcar gràcies a la passada de Modric. Era l’1-3 i el gol cent del gal·lès com a madridista, que ho va celebrar amb un tall de mànigues a l’afició local. Estrada no va tenir la millor tarda. El derbi no va estar exempt de tensió i va acabar amb el quadre blanc-i-vermell com a clar perjudicat. Sergio Ramos, va afirmar després del partit que el VAR “hi és per ajudar” i també “per fer el futbol més just”.

tracking