El CB Pardinyes guanya a l'últim segon a Arenys

Manuel Fernández va culminar la remuntada amb un triple en l’última jugada

Wendell llançant a cistella en una imatge d’arxiu.

Wendell llançant a cistella en una imatge d’arxiu.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sumar ahir la vuitena victòria consecutiva després de remuntar in extremis a la pista de l’Arenys de Mar, amb un triple a l’últim segon de Manuel Fernández. Els lleidatans, que arribaven molt tocats físicament, seguiran una jornada més líders en solitari del grup C-B de la Lliga EBA.

El Pardinyes va sortir al parquet sense tensió, molt permissiu en defensa. Els del Maresme van aprofitar aquesta circumstància per castigar amb un parcial de 16-7 en els primers cinc minuts. Amb aquest panorama, Gerard Encuentra va sol·licitar un temps mort per provar d’activar els jugadors, fet que va aconseguir a mitges. Els lleidatans van començar a defensar una mica millor, encara que lluny del nivell habitual. Així, al final del primer període, l’Arenys manava còmodament (24-14). En el segon quart, les forces es van igualar, encara que els lleidatans encadenaven moments d’encert amb moments de desconnexió que donaven aire als locals. Al descans, el marcador continuava molt favorable per a l’Arenys (37-27) i obligava a una reacció del Pardinyes.

Després del pas pels vestidors, els lleidatans van sortir endollats, encara que aviat van tornar a aparèixer les llacunes defensives. A l’inici de l’últim quart el marcador era de 61-49, diferència que els d’Encuentra van aconseguir retallar a poc a poc gràcies a un millor control del rebot. Així, a falta de 6 segons, el marcador reflectia un -2 per al Pardinyes, que es va veure obligat a cometre una falta per disposar de l’última possessió. L’Arenys va tenir llavors dos tirs lliures, que no va anotar. Wendell, el millor del partit per als lleidatans amb 25 punts, va agafar llavors el rebot i va assistir a l’altre costat de la pista Manuel Fernández, que va anotar des de més enllà de la línia de tres per culminar la remuntada del Pardinyes.