SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi i Dembélé viatgen

Valverde els inclou finalment en una llista de 19 jugadors, que completa Miranda || El Barça juga avui a les 20.45 hores a San Mamés contra l’Athletic

Messi, durant l’entrenament d’ahir amb el Barça.

Messi, durant l’entrenament d’ahir amb el Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona visita avui (20.45) San Mamés amb la novetat a la convocatòria de Leo Messi i Dembélé. L’argentí era el principal dubte per unes molèsties que ja li van impedir ser titular al Camp Nou davant del Madrid, però ha estat inclòs a la llista de 19 futbolistes –Valverde haurà de descartar un jugador–, entre els quals també figura el jugador del filial Juan Miranda, convocat arran de la baixa per sanció de Jordi Alba. Per la seua part, Dembélé va rebre ahir l’alta mèdica després de patir un esquinç al turmell esquerre el 21 de gener passat contra el Leganés.

A la Catedral, els d’Ernesto Valverde provaran d’enfortir el seu liderat mantenint o ampliant distàncies amb l’Atlètic i el Madrid. Per a l’extremeny, un dels reptes és suplir Arthur, que estarà de baixa durant un mes, després de trencar-se el bíceps femoral de la cama esquerra. Les seues opcions són Arturo Vidal, Carles Aleñá o Coutinho.

El tècnic va dir sobre la possible alineació de Messi que “no vam voler arriscar en el partit de Copa i demà (avui) estem igual. Veurem com es troba, si està al cent per cent jugarà, però ja ho veurem”, va dir l’entrenador a la roda de premsa prèvia. Tanmateix, Valverde va admetre que, amb la baixa d’Arthur, el Barça perd un futbolista que dóna “control de joc” a l’equip.

En tot cas, Valverde va catalogar el partit d’avui de “fonamental” per al Barça i per això insisteix que posarà el seu millor equip. “El gran moment de l’Athletic encara ho complica més tot. Sabem com juguen. Cada partit que el Barça ha hagut de jugar allà ha estat complicat, són partits difícils, amb una gran pressió ambiental. Serà un partit bonic de veure, és un partit amb molt de suc, un dels més difícils que ens queden aquesta temporada”, va aventurar.

Valverde va recordar que la setmana que ve el Barça no té, al cap de molts mesos, matx intersetmanal. “Aquest partit és fonamental per a nosaltres, si tenim uns dies de descans i tenim algun jugador carregat, no volem que es trenqui. Seria un pal dur, cal filar molt prim”, va assegurar. “Costa molt afrontar aquest calendari tan complicat”, va concloure el tècnic blaugrana.

El Llevant, “trist” per la detenció de Toño L’entrenador del Llevant, Paco López, va reconèixer que el vestidor està “trist i afligit” per la detenció del defensa Toño García i pendent de “la decisió dels jutges”. El president del club, Quico Catalán, va acudir ahir a l’entrenament de l’equip l’endemà de la detenció del jugador, acusat d’extorsió i amenaces, entre altres delictes. El president del Llevant es va reunir amb la plantilla per traslladar un missatge de tranquil·litat. El futbolista del Llevant es troba detingut després que divendres el jutge d’instrucció número 3 de Terol decretés l’ingrés a presó de Toño i sis persones més, per la seua possible responsabilitat en la comissió de set delictes, entre els quals figuren extorsió i amenaces.

tracking