SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

Aleix Porras, campió sub-23 de 400 metres d'Espanya

L’atleta d’Alpicat va sentir “bones sensacions” de cara a l’Estatal absolut

Aleix Porras, al centre, amb els altres dos atletes que el van acompanyar en el podi.

Aleix Porras, al centre, amb els altres dos atletes que el van acompanyar en el podi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta lleidatà Aleix Porras Cantons es va proclamar ahir a Salamanca campió d’Espanya sub-23 en pista coberta de la prova dels 400 metres a l’imposar-se en la final amb un crono de 47”62. L’esportista d’Alpicat es va imposar a Jesús Serrano (47”76) i Adrián Rocandio (47”77), per aquest ordre. Aleix, que a les semifinals havia fet un millor temps amb 47”56, ja té la vista posada en el Campionat d’Espanya absolut que es disputarà el pròxim cap de setmana a Antequera (Màlaga). Després de la prova, en declaracions a aquest diari, es va mostrar satisfet amb la seua actuació i les seues expectatives són bones de cara a l’Estatal absolut. “Les sensacions han estat molt bones, sobretot, han estat sensacions que tinc capacitat per fer més del que he fet avui. Tinc capacitat de fer una carrera intensa com ha estat aquesta i de sentir-me bé de cara al Campionat d’Espanya absolut del pròxim cap de setmana a Antequera”, va assenyalar Aleix. El lleidatà, malgrat ser encara sub-23, va dir que l’Estatal absolut “l’afronto amb moltes ganes, ja que hi haurà un nivell encara més elevat lògicament que en el sub-23 i amb l’objectiu de continuar millorant com fins ara. Aquesta temporada està sortint bastant bé. No he fet marca personal perquè no s’han donat les circumstàncies, però he aconseguit marca de la temporada. Crec que a Antequera sí que es donaran les condicions per poder aconseguir marca personal. Així que aquesta setmana toca entrenar-se bé i afinar la posada a punt per a l’Estatal absolut”.

Per la seua part, la també lleidatana Maria Hernández va acabar en cinquena posició en la prova dels 200 metres amb un temps de 25”17. La primera plaça va ser per a Patricia Urquía amb 24”22, la plata va ser per a Anna Obradors amb 24”35 i el bronze per a Ane Petrirena amb 24”53.

D’altra banda, a la Reunió Internacional Vila de Madrid l’estrella indiscutible de la cita va ser la saltadora de triple Yulimar Rojas, que va guanyar amb la millor marca mundial de l’any (14.92). També va destacar l’hispanocubà Orlando Ortega, que només va poder ser segon en els 60 tanques a només una centèsima del vencedor Jarret Eaton (7”56).

tracking