Centenari de la Pobla amb victòria

Carles Puyol va posar amb l’equip de la Pobla que va celebrar el centenari del club aquest cap de setmana.RAMON VILA

L’exjugador del Barça Carles Puyol va ser present en el partit de la Pobla contra el Vilanova de l’Aguda en el marc de les celebracions del centenari del club. Hi va haver també un homenatge en memòria del desaparegut Javi Pérez, exjugador del club i gran amic de Puyol.

El matx va ser molt igualat encara que l’equip local va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un penal que va transformar en gol M. Molleví. A

la segona part, l’equip visitant va dominar uns minuts del temps amb unes jugades defensives però en un error van marcar en pròpia porta i van anotar un gol més a l’equip local. El Vva. de l’Aguda va retallar una mica les distàncies amb el gol des de fora de l’àrea de Sarr en el minut 76 però el Pobla va saber ampliar més les distàncies gràcies al gol de Mas, que va anotar el 3-1 en el minut 89 del partit. La nota negativa la va protagonitzar el jugador Ali Rachid, de l’equip local, que va haver d’abandonar el terreny de joc al fracturar-se el nas.