EL MILLOREL PITJOR

Derrota d'un EFAC irregular

L’equip d’Almacelles va ser superat per un Gavà més intens || L’únic gol lleidatà va ser obra d’Enric Bosch

Un jugador de l’EFAC protegeix la pilota davant la pressió d’un jugador del Gavà.NICOLÁS ARLANZÓN

Un Gavà molt més intens al llarg de tot el partit va superar un EFAC Almacelles que es va mostrar irregular durant bona part del matx (2-1).

El conjunt local, que encara no havia aconseguit vèncer a casa aquesta temporada, va ser superior en línies generals a un equip visitant que no ha estat capaç de sumar cap punt en els últims dos partits.

Durant la primera part, els locals es van mostrar més incisius i van generar un gran nombre d’ocasions que el porter de l’EFAC va desbaratar fins que, al minut 26, res no va poder fer per evitar el primer gol del Gavà, obra de Kyeremeh a passada de Castro (1-0). Va tardar a arribar la reacció d’un EFAC que no va ser capaç d’igualar el marcador fins al minut 40, per mitjà d’una rematada de cap de Bosch a la sortida d’un córner. Massa premi per als d’Almacelles, que durant els primers 45 minuts només van generar perill en accions a pilota aturada.

No va durar gaire l’alegria als homes de Paco Márquez ja que a la segona part el Gavà va tornar a saltar al terreny de joc molt més concentrat que els d’Almacelles. Els locals van aprofitar una de la moltes pèrdues de pilota de l’EFAC a la zona del mig del camp per marcar el definitiu 2-1. Una recuperació de López al centre del camp va venir seguida d’una assistència a Quiles que, després d’una gran carrera, va batre Chiné en el mà a mà.

El segon gol del Gavà va deixar molt tocats els visitants, que només es van atansar tímidament als voltants de la porteria local per mitjà de Bosch i Cons i fins i tot haurien pogut rebre més gols. Després d’un gran contraatac de Kyeremeh, Ferrer va enviar la pilota al pal i, poc després, l’àrbitre va anul·lar una jugada al Gavà que podria haver finalitzat amb el 3-1. Ja al temps de descompte, l’EFAC va demanar penal sobre Montoy, però el col·legiat no ho va considerar així i el partit es va acabar finalment amb victòria local.

Malgrat aquesta nova derrota, l’equip d’Almacelles es manté a la zona alta de la taula amb 46 punts en el seu historial, però haurà de millorar tant físicament com mentalment per poder afrontar el que li queda de temporada i intentar recuperar-se del mal moment que passa. Els homes de Paco Márquez intentaran reaccionar la jornada vinent, la del derbi a casa contra el Borges.

“No hem jugat bé i el Gavà ens ha superat” L’entrenador de l’EFAC, Paco Márquez, va admetre després del partit que “no hem estat còmodes en cap moment” i va reconèixer que “ells han mostrat més ganes i actitud i a nosaltres ens ha faltat intensitat”. Máquez va afegir que “no hem jugat bé i només hem pogut generar una mica de perill a pilota aturada”. A més, “hem tornat a cometre els mateix errors que contra l’Igualada. Els gols encaixats es podrien haver evitat sent més intensos en defensa”. Finalment, va declarar que “avui dia, si no treballes i corres, et pot guanyar qualsevol”.