SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

El lleidatà Lluís Cortés denuncia un “insult racista”

El va rebre la brasilera del seu equip Andressa Alves

Lluís Cortés.

Lluís Cortés.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador lleidatà del FC Barcelona femení, Lluís Cortés, va denunciar ahir després de la victòria del seu equip davant del Rayo Vallecano (0-4) que la brasilera Andressa Alves, que va ser expulsada en el minut 74, “va rebre un insult racista” que va fer que s’encarés a una jugadora rival.

“Andressa és una jugadora estrangera que rep un insult racista durant el partit i això és un tema molt greu que hem d’eradicar entre tots”, va exposar el tècnic blaugrana al final del partit.

Lluís Cortés, que va dir "no justificar” la reacció de la internacional brasilera, va apuntar que “la gent ha d’entendre que els insults racistes són molt greus” i va demanar “intentar entre tots que això no succeeixi més”.

En el moment de l’incident, el conjunt blaugrana ja guanyava còmodament per 0-4, gràcies als gols d’Alèxia Putellas, Lieke Martens, Mariona Caldentey i Asisat Oshoala.

“Hem pogut encarrilar el partit bastant aviat i això et dóna més tranquil·litat en el joc, per tenir la pilota i no tenir tanta pressa. Això és el que et pot fer perdre pilotes en zones compromeses i elles ho poden aprofitar. Crec que hem fet un bon partit, especialment a la primera part, que ha sigut molt bona. En aquesta línia hem de seguir”, va explicar sobre el matx Cortés.

En altres partits de la jornada, l’Espanyol va empatar al seu camp davant del Màlaga i encadena deu jornades sense guanyar. L’Atlètic de Madrid, per la seua part, es manté en el liderat en solitari al superar el Sevilla per 3-0.

tracking