EL MILLOREL PITJOR

Primera victòria a casa del Borges

El Borges es va imposar per la mínima al Júpiter i va aconseguir sumar els tres punts al seu feu per primera vegada en la present temporada || L’únic gol va ser obra de Ñoño, en el minut 17

El Júpiter no va abaixar els braços en cap moment i va buscar el gol de l’empat a les Borges fins al xiulet final.ÓSCAR MIRÓN

El Borges va aconseguir per fi l’anhelada primera victòria a casa de la temporada i ho va fer davant d’un bon Júpiter que va apretar fins l’últim minut (1-0).

La primera ocasió del matx la va tenir l’equip local per mitjà d’un cop de cap d’Edu Vives, a la sortida d’un córner, que es va perdre per sobre de la porteria defensada pel meta visitant Cocera (10’). Quatre minuts més tard, Aitor va fregar l’1-0 amb una bona vaselina que la defensa del Júpiter va rebutjar a la mateixa línia de gol però, en el minut 17, ni Cocera ni la defensa visitant van poder evitar el que a la fi significaria l’únic gol del xoc. L’autor de la diana per a la victòria local va ser Ñoño, gràcies a un bon llançament de falta des de la frontal de l’àrea del Júpiter (1-0).

Després del gol de Ñoño no hi va haver reacció visitant i el Borges va continuar dominant i generant ocasions de perill per mitjà de Torné, amb una rematada acrobàtica que no va veure porteria (29’), Dani Pujol, mitjançant un xut des de la banda dreta que va refusar amb dificultats un defensor del Júpiter (34’), i el golejador Ñoño, que gairebé sorprèn des del mig del camp el porter visitant Cocera (44’). El Júpiter només es va atansar a la porteria de Xammar en una única ocasió durant el primer temps i va ser en el minut 42, amb un xut que se’n va anar molt desviat per sobre de la porteria del Borges. A la segona part, el partit es va igualar més, encara que les ocasions de gol van tardar a arribar. Torné i Aitor ho van intentar sense èxit en dos jugades consecutives (59’ i 60’). Encara que la més destacada va arribar en el minut 72, després d’una gran jugada col·lectiva, però Ricki no va poder aprofitar una deixada d’Aitor, a passada de Sergei, i el 2-0 no va pujar al marcador. Sis minuts més tard, Roca va tornar a intentar-ho però el seu cacau va ser rebutjat per la defensa visitant. En la recta final, el Júpiter va apretar a la recerca de l’empat i poc li va faltar per aconseguir-ho ja que, en el 81, el davanter centre Coro no va arribar a rematar per escassos mil·límetres el que podria haver significat el gol de la igualada. Els visitants van avançar línies i van posar en seriosos conflictes els locals, però el Borges va aguantar bé i va acabar aconseguint una important victòria a casa. Gràcies a aquesta, el conjunt lleidatà suma 23 punts. La pròxima jornada, els homes de Cazorla visitaran el camp de l’EFAC Almacelles.