EL MILLOREL PITJOR

Revés a la represa per al Mollerussa

El Mollerussa cau davant del Vista Alegre després d’una mala segona part || Els del Pla d’Urgell acaben amb 10 per la lesió de Morera a l’esgotar els canvis

El Mollerussa va jugar un bon primer temps, però es va desdibuixar després del descans i va acabar perdent (1-3).ÓSCAR MIRÓN

El Mollerussa va perdre una bona ocasió d’atansar-se al capdavant de la taula i va caure al Municipal de Mollerussa davant d’un Vista Alegre que va canviar després del descans i que es va mostrar superior als locals durant la segona part.

De fet, el Vista Alegre va sortir més endollat que els amfitrions i en el primer minut de joc ja va disposar d’una claríssima ocasió per avançar-se en un un contra un protagonitzat per Orellana que al final no va poder acabar amb encert. Després dels deu minuts inicials de domini visitant, el Mollerussa va anar entrant en el joc i fruit d’això va arribar la primera ocasió per a Edu Raya en una rematada de xilena des del punt de penal que va rebutjar Egea. Tres minuts després, el mateix Edu Raya va tenir una altra bona oportunitat, però el potent xut des de la frontal de l’àrea va sortir desviat. Finalment el bon joc dels de Josep Maria Turull va tenir el seu premi al minut 32 quan una bona centrada de Puiggròs la va aprofitar Ricard Cervelló per rematar de cap i establir l’1-0. El gol va donar pas a uns minuts de poca activitat i d’un futbol lleig que va acabar amb el xiulet de l’àrbitre que assenyalava el descans.

Després del pas per vestidors, el tècnic visitant va introduir tres canvis que van canviar la dinàmica de l’equip. Durant tota la segona part, els del Vista Alegre es van mostrar superiors i van dominar l’encontre. El Mollerussa, per la seua part, va perdre les bones sensacions de la primera meitat i no va disposar d’ocasions. Els visitants, que ja havien creat molts problemes a la defensa del Mollerussa, gràcies a la seua superioritat en altura, van tornar a insistir, sobretot en els córners i les jugades a pilota aturada. En una d’aquestes, a la sortida d’un córner, Cifuentes rematava la diana de l’empat (1-1). Tan sols dos minuts després, una contra ben portada pel Vista Alegre va acabar amb l’1-2 marcat per Canelada, que acabava d’incorporar-se al duel. El marcador havia canviat de signe en només dos minuts i el Mollerussa es va mostrar una mica desconcertat. Per a súmmum de mals, en el minut 75 va arribar la lesió de Genís Morera, que li va impedir continuar al terreny de joc, i com que el tècnic local ja havia efectuat tots els canvis el Mollerussa va haver d’acabar el partit en inferioritat, amb 10 jugadors. El matx va semblar dat i la sentència va arribar en el minut 89 amb el tercer i definitiu gol del Vista Alegre, materialitzat per López (1-3).

La setmana que ve, el Mollerussa es desplaçarà a la capital de l’Urgell en un compromís sempre difícil però amb el clar objectiu de sumar per seguir en la lluita per les primeres posicions de la taula.