El Tamarit ha perdut tres dels últims quatre partits.

El Tamarit ha perdut tres dels últims quatre partits.ALBA RIVERA

Derrota del Tamarit davant del filial del Reial Saragossa, 0-1, en un partit que va començar sense un clar dominador i, per tant, sense perill per als porters dels dos equips. En el minut 15 va arribar la primera acció de perill per al Tamarit després d’una gran jugada de Víctor que va posar en un compromís el meta blanc, que va salvar amb una mà magistral. El Tamarit anava creixent-se amb el pas dels minuts i les ocasions arribaven encara que sense sort en l’acabament arribant-se al descans amb el 0-0 inicial però amb la sensació que els locals podien emportar-se els tres punts. Després del descans, el Tamarit va mantenir el ritme amb què va finalitzar la primera meitat. Va tornar a tenir el gol el conjunt local amb una ocasió de Pere que va intentar la vaselina sobre Uros, però la pilota se’n va anar alta. Tampoc va poder Rotellar al 60 en un mà a mà amb el protagonista blanc, el porter. Després de tantes ocasions fallides dels locals, va arribar el torn per al Saragossa, que després d’un córner va aconseguir el 0-1 amb què el matx arribaria al final.