EL MILLOREL PITJOR

Victòria de l'Albi en suspens

Un gol de Salat li dóna el derbi de les Garrigues contra el Juneda en un partit que es va suspendre a falta de 4 minuts per una baralla entre jugadors || La victòria atansa els locals al liderat

Un jugador lesionat del Juneda és envoltat per diversos companys i rivals en presència de l’àrbitre del partit.RUTH CAMÍ

El derbi de les Garrigues de Segona Catalana va ser suspès per l’àrbitre a falta de 4 minuts per una baralla entre jugadors. Amb 2-1 al marcador favorable als locals es van produir diverses expulsions i el partit va estar aturat durant 10 minuts. Després de reprendre’s, i a falta de 4 minuts, l’àrbitre va decidir suspendre’l definitivament. Fins aleshores el partit, que va ser intens i vibrant, havia discorregut amb normalitat.

El matx, que havia despertat molta expectació per la bona situació a la classificació dels dos equips, va començar amb el tempteig inicial i amb més precaucions defensives que gosadies en atac. No obstant, amb el transcurs dels minuts, el duel va agafar ritme i en el minut 24 Guitart va obrir el marcador a favor dels visitants (0-1). Els locals van provar de reaccionar i encara que no van poder crear clar perill davant de Morales, una centrada des de la banda en l’atac de l’Albi va ser rematada a la xarxa per Edu Guasch per establir l’1-1.

Amb l’empat el joc es va mantenir equilibrat i sense grans ocasions per a cap dels dos equips i l’1-1 va ser el resultat amb què es va arribar al final dels primers 45 minuts.

Ja a la segona part, els de l’Albi van sortir decidits a conquerir el partit. El Juneda, per la seua part, molt ben col·locat sobre el camp es va defensar amb ordre. Els locals van pressionar i Guasch, en dos ocasions, i Salat, en una, van disposar de l’oportunitat per batre Morales, però no van encertar en la resolució. Els nervis van aparèixer amb el pas dels minuts i afavorits per la incertesa del marcador. Al minut 75 dos jugadors de l’Albi, Bigordà i Hichem Bouhamidi, van xocar i el més mal parat va ser Bouhamidi, que va haver d’abandonar el partit per ser assistit.

En el minut 80, quan semblava que el resultat final havia de ser el d’empat, una escapada de Salat va portar el segon gol de l’Albi, que va desencadenar l’alegria local. A partir d’allà van arribar els incidents i la suspensió del partit per l’àrbitre a falta de 4 minuts per a l’acabament.

Amb aquest resultat, els de l’Albi surten reforçats i es distancien a la classificació, en la qual ara són tercers, a tres punts de l’Alcarràs, que és segon, i a sis de l’Artesa de Segre, que manté el liderat. La pròxima jornada els jugadors de l’Albi visitaran l’Alpicat i el Juneda rebrà a casa el Cervera.