SEGRE

DEPORTES

Bernat Erta, or al Català sub-20

A pista coberta i Arnau Monné, del Xafatolls, dos plates

Erta, al centre, amb els atletes que el van acompanyar al podi.

Erta, al centre, amb els atletes que el van acompanyar al podi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els atletes lleidatans van destacar al Campionat de Catalunya sub-20 en pista coberta, que es va disputar el cap de setmana a Sabadell. Així, Bernat Erta Majó, que corre pel FC Barcelona, es va proclamar campió a la prova dels 400 metres llisos amb un temps de 48”65 i serà el cap de setmana vinent a l’Estatal absolut, que tindrà lloc a Antequera (Màlaga).

Un altre lleidatà que serà a terres malaguenyes és Arnau Monné, del Xafatolls, que va aconseguir dos medalles de plata al Català sub-20 de Sabadell. Una a la prova dels 60 metres llisos, on va fer marca personal (6”80) i es va quedar a només 2 centèsimes de la mínima per a l’Europeu absolut de Glasgow. L’altra medalla de plata la va aconseguir en els 200 metres llisos.

Amb Bernat Erta i Arnau Monné, també hi haurà al Campionat d’Espanya absolut d’Antequera els lleidatans Maria Hernández, a la prova dels 200 metres, i Aleix Porras, en els 400 metres, després del seu triomf aquest diumenge al campionat Estatal sub-23 disputat a Salamanca. També havia aconseguit la mínima per a l’Estatal Clàudia Delgado, però finalment no hi anirà per temes d’estudis.

Erta, al centre, amb els atletes que el van acompanyar al podi.

Erta, al centre, amb els atletes que el van acompanyar al podi.SEGRE

tracking