HOQUEI PATINS OK LLIGA

Punt abans d'anar a Nantes

El Lleida Llista va portar el pes del partit i hauria pogut guanyar, però li va faltar encert a Girona abans d’afrontar dissabte l’Europa Cup || L’argentí Maxi Oruste, autor dels dos gols lleidatans

Els jugadors del Lleida Llista celebren un dels gols ahir a Girona.

Els jugadors del Lleida Llista celebren un dels gols ahir a Girona.SEGRE

El Lleida Llista va poder ahir a la nit esmenar en part la derrota de diumenge contra el Noia i va aconseguir arrancar un punt de la pista del Girona (2-2) al segon dels tres partits que han d’afrontar els homes d’Albert Folguera en sis dies. Sense el porter titular, Lluís Tomàs, absent per motius laborals, l’equip lleidatà va portar el pes del partit i va fer mèrits per guanyar, però li va faltar encert davant de la porteria rival. Amb tot, va aconseguir empatar dos vegades el marcador advers gràcies a l’encert de l’argentí Maxi Oruste.

Abans de viatjar a terres franceses per enfrontar-se al Nantes dissabte a l’anada de quarts de final de l’Europa Cup, el Llista va aconseguir no tornar amb les mans buides d’una pista complicada. El Girona no va poder prendre’s la revenja esportiva que anhelava, ja que els lleidatans havien guanyat els gironins a l’OK Lliga a la primera volta (6-5) i els havien eliminat després a la competició europea, precisament a l’anterior ronda que ara afrontaran.

Era el segon dels tres partits que afrontarà en sis dies l’equip, que ahir va tenir la baixa de Lluís Tomàs

Oriol García va avançar en el marcador un Girona que té jugadors de gran qualitat i que a aquestes alçades de la competició, igual que tots els rivals, pugen un esglaó les seues prestacions.

Amb l’avantatge mínim local es va arribar al descans, però als cinc minuts de la represa, Maxi Oruste restablia la igualada a l’electrònic. El duel podia haver-se decantat per als lleidatans, que van ser sòlids, però va ser de nou el Girona el que va encertar davant de la porteria lleidatana situant el 2-1 en el marcador per mediació de Marc Gómez. Tanmateix, l’actual Llista és un equip que no es rendeix davant de l’adversitat i que busca sempre la porteria contrària. Així, a falta de sis minuts per a la conclusió, novament Maxi Oruste empatava el partit i anotava el segon gol en el seu compte particular. Amb l’empat d’ahir i la derrota del Caldes a la pista de l’Igualada, el Llista és sisè. Ara, l’equip d’Albert Folguera centrarà tots els seus esforços en la cita europea de dissabte al Complexe Sportif du Croissant de Nantes (20.30 hores).

Avui el Llista descansarà, demà tornarà als entrenaments i divendres ja viatjarà cap a Nantes, on provarà pista dissabte al matí abans de jugar a les 20.30 hores.

Folguera: “Ha estat un partit difícil i hauríem pogut guanyar”

El tècnic del Lleida Llista Albert Folguera es va mostrar satisfet amb el comportament de l’equip, al qual només va faltar encert davant del gol per guanyar. “Ha estat un partit complicat per venir d’on veníem, però hem estat més sòlids que altres vegades i hauríem pogut haver guanyat. Hem portat el pes del partit i només ens ha faltar encert”, va explicar el tècnic lleidatà.