SEGRE

BÀSQUET COPA DEL REI

Duel targarí al partit de Copa d'avui entre el Barça i el València

Jaume Ponsarnau s’enfrontarà avui al FC Barcelona de Pierre Oriola.

Jaume Ponsarnau s’enfrontarà avui al FC Barcelona de Pierre Oriola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barça i València es veuran avui (21.30 hores, Vamos) les cares a quarts de final de la Copa del Rei de bàsquet, que es disputa al WiZink Center de Madrid. Serà un duel especial per al bàsquet lleidatà, ja que a la plantilla blaugrana hi ha el targarí Pierre Oriola, i a la banqueta del València hi ha el seu paisà Jaume Ponsarnau, que té com a ajudant el també lleidatà Borja Comenge, extècnic del Força Lleida. Ricard Casas, exentrenador del Lleida Basquetbol, també és ajudant de Svetislav Pesic al Barça.

“Arriba el primer moment culminant de la temporada en la mesura que hi ha un títol directament en joc. Venim d’un mal moment, especialment defensiu, en sabem la raó i esperem que això ens serveixi per ser tan competitius com podem ser. Encara no ho som, però aquest és un moment culminant i volem treure tot el que tinguem”, va afirmar ahir Ponsarnau.

“Pocs equips a Europa tenen dos interiors com Dubljevic i Thomas. Juguen junts des de fa temporades i, per a nosaltres, serà un repte veure com organitzem la nostra defensa per aturar-los”, va assenyalar Pesic, tècnic del FC Barcelona. L’altre encontre de la jornada d’avui, entre el Tenerife i l’Unicaja, es disputarà a les 19.00 hores (Vamos).

tracking