El Madrid guanya patint a Amsterdam davant un bon Ajax

L’àrbitre anul·la un gol als holandesos amb 0-0 al revisar el VAR

Vinicius.

Vinicius.SEGRE

El Real Madrid va sortir viu ahir a la nit davant de l’Ajax d’Amsterdam al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (1-2) i va guanyar malgrat perdre el vigor d’envits recents gràcies als gols de Karim Benzema i Marco Asensio. L’actual campió d’Europa, totalment sobrepassat pels holandesos a la primera part, va ser beneficiat pel VAR. La jugada clau del xoc va tenir lloc al minut 37.

Un córner de cop de cap De Ligt no el va atallar Courtois, després d’un bot estrany, cosa que va permetre que Tagliafico marqués de cap. El Johan Cruyff Arena celebrava amb els jugadors el gol quan el col·legiat va avisar que l’acció anava a ser revisada pel VAR. Skomina va veure la jugada durant uns segons per, finalment, anul·lar el gol de forma incomprensible. L’equip de Solari va arribar a la casa de Cruyff amb l’orgull inflat després de l’empat del Camp Nou i el triomf al derbi. Dos bons avals per no patir contra un Ajax ple de joves, però el Madrid va subestimar el rival i es va passar una hora patint. La primera meitat va ser tota dels locals, que van contenir els blancs al seu camp.