SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

L'Ilerdauto Nissan Pardinyes, el millor de 107 equips d'EBA

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes és un dels dos que només han perdut una vegada aquesta temporada, en una categoria en què hi ha nou grups || Té quatre triomfs de marge per disputar el ‘play-off’

La plantilla de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes està firmant una gran temporada a la Lliga EBA.

La plantilla de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes està firmant una gran temporada a la Lliga EBA.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes s’ha convertit en una de les sensacions de la temporada a la Lliga EBA. Dominador absolut del grup C-B amb quinze victòries en setze jornades, és a més un dels dos equips que tan sols ha perdut una vegada en tot el curs, i comparteix aquesta condició amb l’UBU Tizona, líder al grup A-A, i ja té un marge de quatre triomfs per disputar el primer play-off d’ascens a la LEB Plata. Compta amb un avantatge de tres victòries sobre el segon, el Mollet, i de quatre pel que fa al tercer, el Sant Adrià. En aquesta primera eliminatòria s’enfrontarà a un dels dos primers classificats del grup C-A per guanyar-se una plaça a la fase final, de la qual sortiran els sis equips que ascendeixen aquest any a la LEB Plata.

Sobre el secret de l’èxit en una temporada que es considerava de transició, el tècnic dels lleidatans, Gerard Encuentra, va manifestar que “al final tot el bon treball dels jugadors es veu reflectit als partits. És veritat que abans de començar la temporada no ens vèiem capaços de repetir els èxits d’aquests últims anys. Però tens bons resultats, entres en una dinàmica positiva i les coses van sortint, així que ara podem parlar de nous objectius”, va afegir. Tanmateix, parlar d’ascens és una cosa molt precipitada per a Encuentra. “Primer hem de classificar-nos per a la primera fase, una cosa que ja tenim al cap, on hem de guanyar, almenys, un partit. Després, a les fases finals dependrà molt del moment. Hi ha equips a la resta de grups molt bons i ja tenim l’experiència de les últimes temporades, així que anirem pas a pas i al final serem on ens toqui.”

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que aquest any és el vinculat de l’ICG Força Lleida, jugarà dissabte (19.00 hores) al Barris Nord contra el Castelldefels, una oportunitat per veure en acció els dominadors de la Lliga EBA.

tracking