SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Javier Tebas culpa Florentino Pérez i Luis Rubiales de la polèmica del VAR

Javier Tebas.

Javier Tebas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Tebas, el president de LaLiga, va assenyalar ahir que “el VAR no es pot circumscriure només al que li passa als grans clubs” i va opinar que hi ha “excessiu comentari de dirigents des que es va obrir la veda per part del president del Reial Madrid [Florentino Pérez] i de la Federació [Luis Rubiales]”.

“Tothom parla i potser no hauria de ser així. Em va sorprendre ahir la declaració de Rubiales, que va dir que protegim els àrbitres i va ser el primer que va filtrar la trucada de Florentino. És incoherent. Em sembla excessiu comentari de dirigents sobre el tema del VAR”, va afirmar.

D’altra banda, Tebas va anunciar que l’Associació de Lligues Professionals presentarà “més de cinquanta al·legacions” al text de l’avantprojecte de la llei de l’esport, que inclou l’article 90.2 que impedeix a una lliga professional “adquirir, explotar o comercialitzar” els “drets econòmics” de qualsevol competició que no organitzi.

Ara, LaLiga té els drets per cinc anys de LNFS, Asobal i LEB Or per emetre els partits a través del seu OTT (plataforma multicanal d’emissions en streaming per a telèfons, tauletes i smart TV) i manté acords amb seixanta-cinc federacions esportives, entre les quals reparteix tres milions d’euros.

tracking