SEGRE

BÀSQUET COPA DEL REI

El Barça, a semifinals

Els blaugranes s’enfrontaran demà al Tenerife després d’anar de menys a més amb el València del lleidatà Ponsarnau || Heurtel i Hanga, líders barcelonistes

El base barcelonista Kevin Pangos intenta superar Tobey i Van Rossom.

El base barcelonista Kevin Pangos intenta superar Tobey i Van Rossom.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça Lassa va treure ahir a la nit bitllet per a la semifinal de la Copa del Rei que es disputa a Madrid, on l’espera demà l’Iberostar Tenerife (que va vèncer l’Unicaja per 88-78), gràcies a un treballat triomf contra el València Bàsquet del tècnic targarí Jaume Ponsarnau (86-79). Els de Svetislav Pesic van tenir un debut espès al WiZink Center, però dos triples i un robatori de Hanga van marcar de blaugrana el duel de quarts. L’hongarès (12 punts i 18 de valoració) va ser també el que va marcar el camí durant les hores baixes del Barcelona, amb la seua intensitat defensiva quan l’equip titubejava. Thomas Heurtel (17 punts) va ser el millor director de l’orquestra blaugrana, ben secundat per Pau Ribas (15).

El València va dominar amb certa claredat el primer quart, malgrat comptar amb un Bojan Dubljevic més desencertat del que és habitual. La seua bona defensa i l’encert de Will Thomas i Sam Van Rossom van doblegar un Barcelona en què només Ante Tomic semblava que donés la cara en atac. Amb 37-39 es va arribar al descans.

El targarí Pierre Oriola, als 45 segons de joc del quart de la veritat, va ser el que va avançar el Barcelona en el marcador, 60-58, amb una cistella de garra i lluita. Un triple de Hanga va ser el cop de gràcia a dos minuts per al final, 81-73. El València va dominar l’electrònic durant 30 minuts i va tenir opcions durant 37, però el Barça va acabar imposant més qualitat.

Avui es disputen els altres dos partits de quarts d’aquesta Copa del Rei: Baskonia-Joventut (19.00) i Reial Madrid-Estudiantes (21.30).

Homenatge a Navarro entre crits hostils d’aficionats del MadridL’excapità del FC Barcelona Juan Carlos Navarro, retirat l’estiu passat després de dos dècades a l’elit farcides d’èxit, va rebre un homenatge ahir a la nit per l’ACB al WiZink Center, on el president Antonio Martín li va fer entrega de la insígnia d’or i brillants i va rebre l’ovació de les diferents aficions congregades a la Copa del Rei. Durant el descans del Barça-València, Navarro va sortir a la pista acompanyat per un grup de nens, cadascun vestit amb la samarreta d’un equip de la Lliga. L’homenatge només va estar lleugerament entelat per crits de “Fora, fora” i de “Navarro vés-te’n al teatre” proferits des de la zona d’aficionats del Reial Madrid.

tracking