SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida reduirà l''staff' tècnic que Oliva va 'heretar' d'Albadalejo

Gerard Albadalejo, Jordi Esteve, Jordi Cortés i Pablo Petreñas.

Gerard Albadalejo, Jordi Esteve, Jordi Cortés i Pablo Petreñas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu té previst emprendre la setmana que ve na reestructuració i reducció de l’staff tècnic que acompanyava en la seua tasca Gerard Albadalejo i que s’ha mantingut fins ara amb el nou entrenador Joan Carles Oliva.

Al costat de Gerard Albadalejo es van presentar l’estiu passat com a membres de l’staff tècnic Jordi Cortés, que exercia tasques d’ajudant i preparador físic; Pablo Petreñas, que s’encarregava de l’anàlisi de rivals; i Jordi Gómez i Xavi Francisco, entrenadors de porters.

La destitució d’Albadalejo el passat dia 3, just després de finalitzar el partit amb el cuer Terol, que es va imposar per 0-2, va implicar el fitxatge de Joan Carles Oliva com a nou entrenador. Aquest ha vingut acompanyat d’Ismael Mariani com a ajudant, que el seguia després de l’efímera etapa a l’Omonia Nicòsia xipriota. El club va mantenir tots els membres de l’anterior staff tècnic per al partit a Cornellà, però ja estava prevista la reestructuració. Aquesta setmana ha caigut malalt per grip Mariani i per això tampoc s’ha executat aquesta remodelació per preparar el partit de diumenge que ve contra l’Atlètic Llevant.

Serà, doncs, dilluns vinent quan es prengui aquesta decisió, que en uns casos comportarà la sortida d’alguns tècnics i, en d’altres, el seu trasllat a altres funcions en el club.

tracking