SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ/LLIGA DE CAMPIONS

“Messi està molt bé”

Valverde diu que l’argentí ja s’entrena “perfectament” i veu Umtiti “molt aviat” a l’equip || Evita referir-se a la polèmica victòria del Reial Madrid a Amsterdam amb ajuda del VAR

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista a Sant Joan Despí.

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista a Sant Joan Despí.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar ahir que Leo Messi està “molt bé” i que s’ha entrenat “perfectament”, de manera que està disponible per al partit de LaLiga Santander de demà davant el Valladolid (Camp Nou, 20.45 hores), mentre que no va voler entrar en polèmiques amb l’arbitratge i el VAR en el duel entre el Reial Madrid i l’Ajax a la Lliga de Campions. “Messi està molt bé, s’ha entrenat perfectament. I no puc estendre’m gaire més perquè està molt bé”, va assegurar el tècnic blaugrana durant l’acte d’entrega de la recaptació obtinguda amb la venda del llibre solidari Relats solidaris.

Si ho considera oportú, Valverde podrà comptar amb Messi, que va tenir molèsties després del matx contra el València i les va arrossegar al Clàssic de Copa, per al Valladolid o reservar-lo per dimarts a Lió, per a l’anada de vuitens de la Champions. Un duel per al qual és dubte Samuel Umtiti, encara que el tècnic no descarta que pugui estar disponible. “És diferent la situació de Samuel i la de Leo. És possible i esperem que Umtiti ens acompanyi aviat, però no sabria dir si serà dissabte, dimarts o més tard. Cal valorar no només que estigui sa sinó com estigui de ritme; porta bastant temps d’inactivitat”, va matisar.

La UEFA investiga la targeta groga de Ramos davant de l’Ajax, que el madridista va admetre haver forçat

D’altra banda, preguntat pel gol anul·lat a l’Ajax en el duel de Champions davant el Reial Madrid, que els blancs van guanyar (1-2), no va voler entrar en polèmiques. “I jo què sé si és gol? No ho sé, no va ser gol i ja està. No ens preocupa gaire el Reial Madrid ni altres equips, sinó que ens preocupem del que fem nosaltres”, va valorar.

I és que, en un acte que va tenir lloc a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona, va fer broma amb el bar o el VAR. “Som en una fàbrica de cervesa, per la qual cosa diré que em quedo amb el bar amb b. Encara que amb v també m’agrada. Ja sabem com són aquestes coses, al final sempre hi haurà jugades polèmiques, perquè sense polèmica això seria més petit i el futbol amplifica moltes coses”, va comentar. El tècnic blaugrana és el padrí de l’última edició de Relats solidaris, un llibre escrit per diversos periodistes esportius, que ha reunit 47.575 euros per a l’ONG catalana Proactiva Open Arms, el president de la qual, Òscar Camps, va recollir el xec de mans del tècnic del FC Barcelona.

madrid

El madridista Gareth Bale ha estat denunciat per LaLiga davant del comitè de competició per les provocacions que va realitzar durant la celebració del tercer gol del seu equip davant la grada de l’estadi de l’Atlètic de Madrid al derbi de la capital espanyola. Si el comitè considera que la celebració denunciada suposa una provocació al públic, el gal·lès podria rebre una sanció d’entre 1 i 12 partits.

LaLiga descriu així els gestos de Bale en una nota: “En el minut 73 de partit, i després que el jugador del Reial Madrid CF, Gareth Bale, dorsal 11, anotés el tercer gol del seu equip, durant la seua celebració, se senten en l’enregistrament audiovisual del partit algunes esbroncades de part dels aficionats locals, agita el braç dret i se’l posa a la proximitat del cap, en previsible signe de provocació animosa al públic, i efectua posteriorment un posat de possible significat obscè i despectiu aixecant el braç doblegat i colpejant-se en la meitat del braç amb l’altra mà.” Considera que això suposa una “provocació animosa al públic i inciten a la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport”.

D’altra banda, la UEFA ha obert una investigació per analitzar el cas Sergio Ramos. El futbolista andalús va veure targeta groga durant la segona part de l’encontre amb l’Ajax. El jugador va aixecar totes les sospites quan després del partit va reconèixer a la zona mixta que havia forçat la cartolina, encara que després va voler rectificar en el seu compte de Twitter. Quan li van preguntar sobre si havia forçat la targeta, va contestar: “Veient el resultat mentiria si digués que no, és una cosa que tenia present.” A més del partit de sanció que li tocava s’exposa a un segon partit. La UEFA va introduir aquesta sanció després de provocar la targeta el mateix Ramos i Xabi Alonso quan Mourinho entrenava el Madrid.

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista a Sant Joan Despí.

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista a Sant Joan Despí.FCB

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista a Sant Joan Despí.

Messi, ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista a Sant Joan Despí.FCB

tracking