SEGRE

MOTOCICLISME EFEMÈRIDE

“Aquest és un club modèlic”

El Moto Club Segre obre les celebracions de les noces d’or presentant un llibre amb tota la seua història || Pilots com Alzamora i Nani Roma destaquen la seua tasca

Foto de família amb directius de diferents èpoques, pilots de l’entitat i polítics després de la presentació del llibre a l’IEI.

Foto de família amb directius de diferents èpoques, pilots de l’entitat i polítics després de la presentació del llibre a l’IEI.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Moto Club Segre va inaugurar ahir les celebracions del cinquanta aniversari, que es va complir oficialment dijous passat, amb la presentació d’un llibre, escrit pel fotoperiodista barceloní Miquel Rovira, en el qual repassa la llarguíssima història d’un club qualificat per tots de “modèlic” i que s’ha convertit en un referent a nivell estatal. Un total de trenta-cinc proves organitzades de diferents campionats del món, quatre d’Europa, més de vuitanta d’Espanya i vint més de caràcter internacional així ho testifiquen.

A l’acte, celebrat a l’IEI, Lluís Capdevila, actual president, va agrair a tots els que durant aquests cinquanta anys han estat al costat del Moto Club, que segons la seua opinió “se sustenta gràcies a les seccions [Bellpuig, Ponts, Lleida i Oliana], que funcionen de forma autònoma i que han estat sempre els pilars, la raó de l’èxit que ha tingut l’entitat, sense personalismes de cap tipus”, va assenyalar. L’antecessor, Valeri Viladrich, que va assumir el càrrec en un moment delicat, quan el club estava a punt de desaparèixer, reconeixia ahir que “va ser una situació complicada perquè suposava un canvi generacional, però el Moto Club Segre té un potencial de gent increïble. El repte era important, però hi havia una pinya, i n’hi continua havent”.

A l’acte van assistir diversos pilots, entre ells Emili Alzamora i Nani Roma. El lleidatà, que va guanyar el Mundial de 125 el 1999 amb llicència del Segre, va indicar que “és un dia molt especial per al club i per a tots els que hi hem passat, que ens sentim partícips dels seus èxits. El seu treball organitzatiu és impressionant i no n’hi ha gaires al món amb la seua capacitat, per això és un orgull haver-hi pogut posar el meu granet de sorra”. Roma, que va conquerir el Dakar del 2004 com a pilot del Segre, va enaltir la tasca del club. “Li tinc molta estima. La vida dels pilots té sentit gràcies a tota aquesta gent anònima que fa curses, perquè sense ells no faríem res. Els pilots de vegades som complicats, ens queixem quan les coses no van gaire bé i no ens posem a la situació de tota aquesta gent anònima, que inverteixen moltes hores, fins i tot diners, i que gràcies a ells podem competir”, va destacar.

Foto de família amb directius de diferents èpoques, pilots de l’entitat i polítics després de la presentació del llibre a l’IEI.

Foto de família amb directius de diferents èpoques, pilots de l’entitat i polítics després de la presentació del llibre a l’IEI.AMADO FORROLLA

tracking