SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“L’equip és increïble”

Joan Carles Oliva assegura que és encara més optimista que quan va arribar i elogia els jugadors || Vol un Lleida protagonista i amb la possessió de la pilota

Joan Carles Oliva conversa amb la plantilla durant un entrenament d’aquesta setmana.

Joan Carles Oliva conversa amb la plantilla durant un entrenament d’aquesta setmana.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Joan Carles Oliva, va irradiar optimisme ahir a la compareixença davant els mitjans prèvia al partit de demà davant de l’Atlètic Llevant (17.00), que suposarà el seu debut al Camp d’Esports després d’estrenar-se la jornada passada amb un empat a Cornellà (0-0). “Si quan vaig arribar em vaig mostrar optimista pel que feia a les possibilitats de l’equip, després de dos setmanes amplifico el meu missatge positiu. Aquest equip és increïble i penso que és molt important que els jugadors siguin bones persones, que treballin per a l’equip. Aquest és un vestidor molt sa i és un plaer treballar amb aquests jugadors”, va dir Oliva, que va negar que la primera setmana hagués de recuperar anímicament l’equip per la mala dinàmica d’enguany. “No m’he trobat un vestidor abatut. Veig un grup humà molt fort i en aquest sentit el treball ja estava fet. Vaig veure la gent contenta i amb ganes de tirar això endavant”, va assegurar.

Centrant-se més en el matx de demà i en la necessitat de guanyar després d’haver sumat 3 punts de 18 de possibles i no conèixer la victòria el 2019, Oliva va fer aquesta reflexió: “Tothom insisteix en aquest missatge de la necessitat de guanyar, però és el mateix que hi ha sempre. Ja no val la pena parlar del passat sinó de l’avui i del pròxim partit.” El seu desig és que demà davant del filial del Llevant, “la nostra afició vegi que l’equip es buida i que no li pot retreure res. El resultat compta, això està clar, però és més important la manera d’intentar guanyar”.

El tècnic blau va dir que davant del Llevant B “caldrà tenir paciència i jugar un bon atac posicional”

En aquesta segona setmana de treball, Oliva creu que ja es veuran més pinzellades tàctiques del seu segell. “Vull que les senyes d’identitat siguin més manifestes en aquest partit. Hem d’intentar ser més protagonistes i assumir la responsabilitat de guanyar l’encontre amb les nostres armes. Jugar a casa implicarà que fem un bon atac posicional, que a Cornellà només es va veure en moments puntuals.”

Sobre el Llevant B, va assenyalar que no “m’agrada parlar dels rivals”, però va incidir que per guanyar els valencians “caldrà tenir paciència perquè encaixen pocs gols. Per això necessitem tenir la pilota, córrer riscos en algun moment i aprofitar les accions a pilota aturada perquè tenim més altura que ells. El premi final serà per a tothom”, va acabar amb referència a afició i premsa.

tracking