SEGRE

BÀSQUET COPA DEL REI

Joventut-Madrid, segona semifinal al vèncer contra Baskonia i Estudiantes

Hilliard, del Baskonia, intenta avançar davant de Laprovittola.

Hilliard, del Baskonia, intenta avançar davant de Laprovittola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid, que va aixafar l’Estudiantes (94-63), i el Joventut, que va donar la sorpresa amb el Baskonia (98-89) disputaran avui (21.30 hores/#Vamos) la segona semifinal de la Copa del Rei, duel amb un favoritisme local a què la Penya aspira a respondre amb una altra actuació estel·lar de Nico Laprovittola. La primera semifinal la disputaran Barça i Tenerife (19.00 hores/#Vamos).

L’exhibició de l’argentí Nico Laprovittola va portar el Joventut, quatre anys després, a les semifinals de la Copa després de sotmetre un Baskonia incapaç de contrarestar el poder d’un rival que li va passar per sobre. L’exhibició històrica de l’argentí es resumeix en: 36 punts (12 de 17 en tirs de camp), 4 rebots i 7 assistències per assolir els 50 de valoració. El rècord absolut en la història del torneig del KO. Va superar en tres Tanoka Beard, que a l’edició del 2000 amb la samarreta del València havia arribat als 47. Però no només va escriure el seu nom als llibres de l’ACB: la seua marca anotadora va superar els 35 gols de Jordi Villacampa, que el 1991 posava el límit coper al club verd-i-negre.

Per la seua part, el Madrid va sortir molt concentrat des del xiulet inicial i va dominar tot el partit amb molta autoritat davant d’un fluix Estudiantes.

tracking