SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“La nostra sortida del primer quart ha estat impròpia”

Serna va lamentar l’inici però va lloar la reacció || Es va mostrar pessimista per la lesió de Fall

Massine Fall, atès pel fisioterapeuta Roger Riba, es va ressentir dels seus problemes de fasciïtis plantar i va haver d’abandonar la pista amb molt dolor.

Massine Fall, atès pel fisioterapeuta Roger Riba, es va ressentir dels seus problemes de fasciïtis plantar i va haver d’abandonar la pista amb molt dolor.DIARIO PALENTINO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Lleida, Jorge Serna, va sortir ahir del Municipal de Palència satisfet amb el rendiment i la reacció que va tenir l’equip, però trist per la derrota i, especialment, per la lesió de Massine Fall, que podria estar diverses setmanes de baixa.

“Té una fasciïtis plantar des de fa temps que hem anat trampejant, però avui –ahir– ha quedat patent que s’ha acabat això de trampejar-la perquè no ha pogut finalitzar el partit, i això que és un jugador que tolera molt bé el dolor. Creuarem els dits, però fa mala pinta”, va assenyalar en aquest sentit el tècnic, que no va amagar la necessitat d’anar al mercat, que es tanca ben aviat.

En relació amb l’encontre, va lamentar la mala arrancada que va fer l’equip, però va lloar la reacció que va tenir. “La nostra sortida del primer quart ha estat impròpia del nostre nivell. Trenta punts rebuts contra Palència són molts. Sabíem que sortirien com ho han fet, amb canvi d’entrenador, jugant a casa i venint d’una victòria. Han començat com havien de començar, els que no hem començat com ho havíem de fer hem estat nosaltres. Hem jugat massa tous i ens han castigat a la primera part amb accions individuals, d’intel·ligència tàctica”, va assenyalar en aquest sentit el tècnic.

“És veritat que estic més content que el dia del Palma, perquè hem pogut tornar al partit i ser competitius. En aquest sentit estic content amb la capacitat de reacció que ha tingut l’equip, amb molta ambició, intensitat i encert en el tir de tres, però en el moment en què hem tingut la nostra petita opció, no hem estat prou hàbils, hem fallat accions fàcils i aquí ells han sentenciat”, va afegir.

tracking